Obavijesti

Sport

Komentari 12

U prvi dan prodaje karata Fifa zaprimila 1,3 milijuna zahtjeva

U prvi dan prodaje karata Fifa zaprimila 1,3 milijuna zahtjeva
1

Trenutačno, najviše zahtjeva za ulaznicama dolazi iz Rusije dok iz inozemstva dolazi 34 posto zahtjeva. Ako potražnja premaši broj ulaznica, Fifa će izvlačiti dobitnike kao na lotu

VIDEO

Prava pomama vlada za ulaznicama za SP 2018. godine u Rusiji. U prva 24 sata od početka drugog kruga prodaje ulaznica Fifa je zaprimila preko 1,3 milijuna zahtjeva.  

Nakon što su ždrijedbom određene skupine za SP u Rusiji prošli tjedan i nakon što je jučer krenuo drugi krug prodaje ulaznica, navijači iz cijelog svijeta uputili su 1,318,109 zahtjeva za ulaznice.

Drugi krug traje do 31. siječnja 2018. 

Diži kredit, igraju naši! Karte u prodaji, najjeftinija je 670 kuna
Diži kredit, igraju naši! Karte u prodaji, najjeftinija je 670 kuna

Ukoliko do tog datuma potražnja premaši broj ulaznica, Fifa će putem ždrijeba (metodom slučajnog odabira) odabrati prijavljene kandidate koji će imati pravo na kupnju ulaznica.

Najviše zahtjeva iz Rusije

Redoslijed prijava za kupnju ulaznica neće imati utjecaj na određivanje prava na kupnju, podsjeća Fifa tako da je svejedno je li zahtjev za ulaznicom pdonesen na početku, u sredini ili na samom kraju vremena određenog za prijavu.

Trenutačno, najviše zahtjeva za ulaznicama dolazi iz Rusije dok iz inozemstva dolazi 34 posto zahtjeva. Navijači iz Argentine, Perua, Meksika, SAD-a, Kolumbije, Brazila, Moroka, Egipta, Kine i Poljske su do sada podnijeli najviše zahtjeva. 

FIFA je izvijestila da je u prvom krugu prodaje ulaznica, koji je završio u studenom, prodano 742.760 ulaznica. I tada je najviše zahtjeva dolazilo iz Rusije, a pojačanja potražnja bila je i iz SAD-a, Brazila, Njemačke i Kine.

Cijene za strane kupce karata za svjetsko prvenstvo, koje će se održavati u jedanaest ruskih gradova, kreću od 105 američkih dolara, dok je za Ruse početna cijena 22 dolara pa nadalje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića