Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
12 komentara

U prvi dan prodaje karata Fifa zaprimila 1,3 milijuna zahtjeva

Trenutačno, najviše zahtjeva za ulaznicama dolazi iz Rusije dok iz inozemstva dolazi 34 posto zahtjeva. Ako potražnja premaši broj ulaznica, Fifa će izvlačiti dobitnike kao na lotu

REUTERS/PIXSELL
Foto: REUTERS/PIXSELL

Prava pomama vlada za ulaznicama za SP 2018. godine u Rusiji. U prva 24 sata od početka drugog kruga prodaje ulaznica Fifa je zaprimila preko 1,3 milijuna zahtjeva.  

Nakon što su ždrijedbom određene skupine za SP u Rusiji prošli tjedan i nakon što je jučer krenuo drugi krug prodaje ulaznica, navijači iz cijelog svijeta uputili su 1,318,109 zahtjeva za ulaznice.

Drugi krug traje do 31. siječnja 2018. 

ULAZNICE ZA SP Diži kredit, igraju naši! Karte u prodaji, najjeftinija je 670 kuna

Ukoliko do tog datuma potražnja premaši broj ulaznica, Fifa će putem ždrijeba (metodom slučajnog odabira) odabrati prijavljene kandidate koji će imati pravo na kupnju ulaznica.

Najviše zahtjeva iz Rusije

Redoslijed prijava za kupnju ulaznica neće imati utjecaj na određivanje prava na kupnju, podsjeća Fifa tako da je svejedno je li zahtjev za ulaznicom pdonesen na početku, u sredini ili na samom kraju vremena određenog za prijavu.

Trenutačno, najviše zahtjeva za ulaznicama dolazi iz Rusije dok iz inozemstva dolazi 34 posto zahtjeva. Navijači iz Argentine, Perua, Meksika, SAD-a, Kolumbije, Brazila, Moroka, Egipta, Kine i Poljske su do sada podnijeli najviše zahtjeva. 

FIFA je izvijestila da je u prvom krugu prodaje ulaznica, koji je završio u studenom, prodano 742.760 ulaznica. I tada je najviše zahtjeva dolazilo iz Rusije, a pojačanja potražnja bila je i iz SAD-a, Brazila, Njemačke i Kine.

Cijene za strane kupce karata za svjetsko prvenstvo, koje će se održavati u jedanaest ruskih gradova, kreću od 105 američkih dolara, dok je za Ruse početna cijena 22 dolara pa nadalje.

Naši partneri pišu
Message