Obavijesti

Sport

Komentari 21

'Killer' udomljuje pse, brine se o bolesnima i hrani beskućnike

'Killer' udomljuje pse, brine se o bolesnima i hrani beskućnike
1

Vozao se Dries Mertens Napuljem oko sat vremena i tražio beskućnike kako bi ih nahranio. Nije htio da ga prepoznaju, međutim, nije uspio u toj namjeri. To nisu i jedine njegove izvanredne geste...

VIDEO

Da je Dries Mertens (30) strašna igračina to je svima dobro poznato. Ako je netko slučajno propustio, Napolijev 'killer' ove sezone u 37 utakmica ima 20 zabijenih golova i 12 asistencija i jedan je od najboljih igrača u Serie A.

Zahvaljujući njemu klub s juga Italije trenutno čuva prvo mjesto u prvenstvu ispred branitelja Juventusa i Dries je njihov ubojiti adut u toj bespoštednoj borbi.

 

Per sempre il numero 1! #forzanapolisempre

A post shared by Dries Mertens (@driesmertens) on

Belgijski as ne oduševljava samo na terenu. On je prava faca, ljudina u pravom smislu riječi. Ovih je dana u talijanskim medijima procurila priča kako je Dries u prosincu beskućnicima u Napulju dijelio pizze.

Skroz zamaskiran u zimsku odjeću te velike sunčane naočale pomagao je potrebitima u hladnoj zimskoj noći. 

- Ajmo se naći, kupit ćemo pizze i odnijeti ih gladnima koji žive na ulici. Prehladno je - transkript ne razgovora Driesa s prijateljima odmah nakon što je stigao s leta iz Torina. 

Vozao se gradom oko sat vremena i tražio beskućnike kako bi ih nahranio. Nije htio da ga prepoznaju, međutim, nije uspio u toj namjeri. 

Ta je izvanredna gesta samo vratila film unazad. Dries na svom Instagram profilu dijeli situacije iz 'običnog' života. Iako je velika zvijezda, to mu ne predstavlja problem otići u bolnicu posjetiti one najranjivije - djecu.

Nedavno je dječici oboljeloj od raka donirao dresove i razne poklone. Djevojčici Aurori koju je posjetio u Pausilipon bolnici koju i inače često posjećuje on je životni uzor.

- Želim se udati za njega - od sreće je klicala Aurora nakon što je po tko zna koji put Dries pokucao na vrata njene sobe s poklonima.

Zajedno sa zaručnicom Katrin brine se i o napuštenim psima. Na ulicama Napulja pronašli su dva psa i uzeli ih pod svoju brigu. Pomažu lokalnom skloništu za nezbrinute životinje koliko god mogu.

 

Merry Christmas everyone, enjoy!

A post shared by Dries Mertens (@driesmertens) on

Za razliku od većine bogatih zvijezda Mertens živi normalnim životom. I ima odličan smisao za humor... Za Halloween njegova Katrin i on maskirali su se u dvije Napolijeve zvijezde - Mareka Hamšika i Lorenza Insignea.

Apsolutni pobjednici!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'
Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi