Obavijesti

Sport

Komentari 118

Uefa pokreće postupak, mladi Vatreni bez Eura zbog gafa?!

Uefa pokreće postupak, mladi Vatreni bez Eura zbog gafa?!
1

Ni ovaj put hrvatski nogometaši neće proći nekažnjeni. Kazna će stići, Uefa je danas pokrenula disciplinski postupak protiv HNS-a. Odluku će Uefa donijeti 5. travnja

VIDEO

Hrvatska U-21 reprezentacija napravila je ogroman propust nakon što je u pobjedi protiv Estonije 2-1 igrao Ivan Fiolić, koji nije bio prijavljen za utakmicu.

Drugi je to put u mjesec dana da je igrao nogometaš koji nije smio. Prvi je bio Matija Fintić, koji je za Dinamovu U-19 momčad igrao protiv Anderlechta u Ligi prvaka, a nije smio jer je imao tri žuta kartona.

Uefa je tada bila nemilosrdna prema 'modrima'. Dinamo je izbačen iz Lige prvaka i umjesto na Hitrec-Kacianu, Barcelona je igrala u Bruxellesu. I izgubila 2-0. Što, teoretski, znači da je Dinamo mogao igrati polufinale Lige prvaka.

Ni ovaj put hrvatski nogometaši neće proći nekažnjeni. Kazna će stići, Uefa je danas pokrenula disciplinski postupak protiv HNS-a. Krovna europska nogometna organizacija odluku će donijeti 5. travnja, a kazna će, najvjerojatnije, biti oduzimanje bodova.

U-21 reprezentacija trenutno je prva na tablici s 18 bodova i osigurala je nastup na Euru u Poljskoj sljedeće godine. No problem je Švedska koja ima 13 bodova i dvije utakmice manje. Problem je i trećeplasirana Španjolska, koja, također, ima 13 bodova, ali i utakmicu manje od Hrvatske.

Ako Uefa oduzme bodove Hrvatskoj U-21 reprezentaciji, upitan je nastup na Euru.

HNS: Očitovat ćemo se Uefi do 4. travnja

Hrvatski nogometni savez danas je zaprimio obavijest od Uefe kako je pokrenut disciplinski postupak nakon susreta U-21 reprezentacija Hrvatske i Estonije (2:1). U navedenom susretu u drugom poluvremenu je za Hrvatsku nastupio Ivan Fiolić koji, prema izvještaju delegata, nije bio naveden u službenom zapisniku. Po prijavi službenih osoba Uefe, pokrenut je disciplinski postupak zbog kršenja članka 39. Propozicija natjecanja. Hrvatski nogometni savez očitovat će se Uefi o ovom slučaju do 4. travnja ove godine, a dan kasnije Disciplinska komisija donijet će odluku o eventualnoj kazni.
Istodobno, Hrvatski nogometni savez već je napravio detaljnu analizu događaja u Zaprešiću kako bi utvrdio pojedinačnu odgovornost te će donijeti odgovarajuće odluke o sankcijama za odgovorne osobe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 118
VIDEO

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi
VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!
NOVI PROBLEMI

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!

Gosti su burno proslavili pobjedu, neki igrači su i pretjerali, a to je razbjesnilo pristaše Fenerbahčea koji su utrčali na parket i htjeli ih pretući