Obavijesti

Sport

Komentari 8

I 24sata bira: De Bruyne, Neuer ili Lewandowski bit će najbolji

I 24sata bira: De Bruyne, Neuer ili Lewandowski bit će najbolji

Ostali koji s bili nominirani za nogometaša sezone su Lionel Messi i Neymar koji su svaki dobili po 53 glasa, zatim Thomas Müller s 41 glasom, Kylian Mbappé s 39, Thiago Alcántara s 27...

VIDEO

Belgijac Kevin de Bruyne (Manchester City), Poljak Robert Lewandowski (Bayern) i Nijemac Manuel Neuer (Bayern) ušli su u uži izbor za nogometaša sezone, objavila je u srijedu na svojim stranicama Uefa.

Ime pobjednika će biti objavljeno na svečanosti na kojoj će biti i ždrijeb za Uefinu Ligu prvaka u Nyonu u četvrtak 1. listopada. Najbolji nogometaš Europske lige bit će proglašen dan nakon toga. U žiriju kao predstavnik Hrvatske nalazi se i 24sata, odnosno urednik Elvir Islamović.

Bundesliga - Bayern Munich v Schalke 04

Lewandowski je zabio 55 golova u 47 utakmica za Bayern, od kojih 15 u Ligi prvaka. De Bruyne je vodeći asistent europskim nogometnim ligama s 20 asistencija i 13 postignutih pogodaka u Premier League. Neuer je propustio samo jednu utakmicu na Bayernovom putu od naslova prvaka,  a u Ligi prvaka u šest utakmica nije primio gol.

Ostali koji s bili nominirani za nogometaša sezone su Lionel Messi (Barcelona) i Neymar (PSG) koji su svaki dobili po 53 glasa, zatim Thomas Müller (Bayern) s 41 glasom, Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain) s 39, Thiago Alcántara (Bayern) s 27, Joshua Kimmich (Bayern) s 26 i Cristiano Ronaldo (Juventus) s 25 glasova.

Premier League - Manchester City v Liverpool

U kategoriji za najboljeg trenera nominirani su Hansi Flick (Bayern), Juergen Klopp (Liverpool) i Julian Nagelsmann (RB Leipzig) 

Za titulu najboljeg vratara natječu se Keylor Navas (Paris Saint-Germain), Manuel Neuer (Bayern) i Jan Oblak (Atlético de Madrid), dok su u užem izboru za najboljeg obrambenog igrača David Alaba (Bayern), Alphonso Davies (Bayern) i Joshua Kimmich (Bayern).

Football / DFB Cup Final 2019 / RB Leipzig - FC Bayern Munich.

Za najboljeg veznjaka natječu se De Bruyne, Thomas Müller (Bayern) i Thiago Alcântara (Bayern), a za napadača Lewandowski, Mbappé (PSG), Neymar (PSG). U kategoriji najboljeg igrača Europske lige u uži izbor ušli su Éver Banega (Sevilla), Bruno Fernandes (Sporting CP/Manchester United) i Romelu Lukaku (Inter).

Za najbolju nogometašicu su uži izbor ušle Lucy Bronze, Pernille Harder i Wendie Renard. (dk)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome