Obavijesti

Sport

Komentari 4

'UFC borkinja je zvijer. Pa ona mi je slomila nekoliko kostiju!'

'UFC borkinja je zvijer. Pa ona mi je slomila nekoliko kostiju!'
2

Ona je zvijer, ali nisam mogla poželjeti bolju učiteljicu i bolju partnericu u borbi i na snimanju. Zbog nje mi je sve postalo toliko stvarno, rekla je Halle Berry o UFC borkinji Valentini Ševčenko...

VIDEO

Američka glumica Halle Berry osjetila je kako je to kada te udari jedna od najboljih borkinja u UFC-u Valentina Ševčenko. Njih dvije zajedno su glumile u filmu 'Bruised' u kojem Halle Berry tumači glavnu ulogu MMA borkinje koja se pokušava vratiti na vrh, a Ševčenko joj je glavna protivnica. 

Američka glumica mjesecima se pripremala za tu ulogu, ali jednostavno se ne možete spremiti na udarce Valentine Ševčenko koja je prije dvije godine osvojila UFC titulu u muha kategoriji i od tada ju ne ispušta iz ruku.

MMA: UFC 247-Shevchenko vs Chookagian

Berry trenutačno radi na promociji filma, a opisala je i kakav je osjećaj kada vas u glavu udari UFC prvakinja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Radi se o osramoćenoj MMA borkinji koja se bliži kraju karijere i pokušava da vrati sina kojeg je ostavila kad je bio vrlo mlad. Borila sam se s pravom šampionkom Valentinom Ševčenko. I znate što? Morala me za stvarno udariti, a ja sam to morala trpjeti. Slomila mi je nekoliko kostiju. Ona je zvijer, ali nisam mogla poželjeti bolju učiteljicu i bolju partnericu u borbi i na snimanju. Zbog nje mi je sve postalo toliko stvarno, povremeno sam imala osjećaj da se zaista borim. Imale smo i pravog MMA suca, a on je rekao kako je mislio da gleda pravu borbu jer je ona unijela toliko snage i autentičnosti u naše scene - ispričala je Berry.

Ševčenko (32) je do sada u karijeri odradila 22 meča, a ima 19 pobjeda i tri poraza. UFC-u se pridružila još 2015. godine i u kratkom vremenu postala jedna od boljih na svijetu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu