Obavijesti

Sport

Komentari 22

UFC: "Cro Cop se vratio kako bi pokušao dohvatiti slavu..."

UFC: "Cro Cop se vratio kako bi pokušao dohvatiti slavu..."
4

"Nakon tri godine od posljednje borbe u UFC-u, Mirko Cro Cop, jedan od najvećih MMA teškaša svih vremena, vraća se još jedanput u oktogon", objavio je UFC...

VIDEO

Na službenoj stranici UFC-a osvanuo je profil Mirka Filipovića. Hrvatski borac vratio se treći put u UFC, dio ove organizacije bio je 2007. i 2009. godine, a posljednju borbu imao je protiv Roya Nelsona 2011. godine. Izgubio je tehničkim nokautom u 3. rundi.

UFC screenshot

"Nakon tri godine od posljednje borbe u UFC-u, Mirko Cro Cop, jedan od najvećih MMA teškaša svih vremena, vraća se još jedanput u oktogon kako bi pokušao uhvatiti UFC slavu", stoji u priopćenju na UFC-ovoj službenoj stranici.

- Ovoga puta ne radi se o novcu. Već o vlastitom zadovoljstvu. Mogao sam u penziju nakon pobjede protiv Ishiija, ali to ne bih bio ja. Postoje borbe koje bih volio odraditi prije nego završim karijeru - rekao je hrvatski borac i dodao:

Igor Kralj/PIXSELL

- Riječ je o nekim revanšima koje želim više nego išta. Pripremit ću se kao zvijer i pokušati. Ako uspijem, super, ako ne, opet dobro. Barem ću znati da sam pokušao.

Nakon što je potvrdio da je potpisao za UFC, Mirko je najavio i prvu borbu već u travnju. UFC o tome ne piše ništa. Mirko u UFC-u ima skor od četiri pobjede i šest poraza, a kako je najavio da želi revanše, njegovi protivnici mogli bi biti Frank Mir, Brendan Schaub, Roy Nelson, Dos Santos i Gabriel Gonzaga.

Slavko Midžor/PIXSELL

Ne i Cheick Kongo, koji je u Bellatoru. Mirko je u petom desetljeću, ali je spreman kao u najboljim danima. Vidjelo se to na Staru godinu, a prepoznali su to i ljudi iz UFC-a.

- Dobio sam šansu ispraviti neke stvari u sportskom smislu. Zaliječio sam ozljede i prošao operacije i spreman sam. Jedva čekam prvi okršaj - dodao je Mirko.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići