Obavijesti

Sport

Komentari 1

UFC velikan skoro se utopio u špilji: 'Imam sreće što sam živ'

UFC velikan skoro se utopio u špilji: 'Imam sreće što sam živ'
1

Mogu iskreno reći da sam sretan što sam živ. Doživjeli smo najgori mogući scenarij prilikom zarona. Nisam mogao vidjeti vlastite ruke. Bio je to najstrašniji trenutak u mojem životu, rekao je Donald Cerrone

VIDEO

Jedan je od najatraktivnijih boraca u UFC-u. Moderni gladijator koji je beskompromisno prihvaćao borbu s bilo kime, uskakao kao zamjena samo nekoliko dana prije meča i uvijek pružao spektakl. Taktika je kod Donalda Cerronea opcija B. Dobro batinanje i razmjena uvijek je opcija A. Zato je i miljenik mnogih MMA obožavatelja.

Dijeli prvo mjesto s Georgesom St. Pierreom i Michaelom Bispingom po broju pobjeda u UFC-u. Magični trojac skupio ih je 20, a nema sumnje kako će upravo Cerrone prvi srušiti taj rekord. Pitanje je mjeseca, tjedna... Također, borac je koji dijeli prvo mjesto s Andersonom Silvom i Vitorom Belfortom za najviše finiša u povijesti UFC-a. Sva trojica imaju po 14.

Sjajan stand-up borac bio je profesionalni kickboksač prije nego je zaplovio MMA vodama, a u 29 borbi ostvario je 28 pobjeda dok je jedna završila neriješeno.

Veliki ljubitelj adrenalina cijeli život tražio je iznova novu dozu koja bi mu zadovoljila apetite, a sinoć ga je skoro koštala života.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Okušao se u wakeboardingu i skydivingu, pucao iz nekolicine oružja, jahao bikove i konje, ali zaron u podvodnu špilju za Kauboja je zamalo bio fatalan. 

- Danas mogu iskreno reći da sam sretan što sam živ. Doživjeli smo najgori mogući scenarij prilikom zarona. Izgubio sam vidno polje, na trenutak i prijatelja. Nisam mogao vidjeti vlastite ruke. Bio je to najstrašniji trenutak u mojem životu. Sjećam se da sam poljubio sina i suprugu, rekao im da ne brinu i da se vidimo uskoro. A koscu sam rekao "Nećeš danas, je*em ti mater". Odlazim odavdje i vraćam se kući - napisao je Kauboj na Instagramu.

Srećom, velteraš je prošao bez fizičkih ozljeda. Neki kažu da strah produljuje život. Po tome, Cerrone bi trebao živjeti vječno.

Njegova iduća misija bit će protiv Mikea Perryja na UFC Fight Night 139 u Denveru. Vjerujte, i ova borba će biti spektakl. Kauboj će nošen domaćom publikom juriti po najveći rekord UFC-a.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener