Sport

Komentari 14

'Ugodni' razgovori: Delije upale na teren usred utakmice Zvezde

'Ugodni' razgovori: Delije upale na teren usred utakmice Zvezde

Nogometaši Crvene zvezde su gubili od Zlatibora, a onda su ih šokirali 20-ak navijača koji su upali na teren. Vođa je razgovarao s trenerom Dejanom Stankovićem, a policija je sve nijemo promatrala

Proteklih tjedana nismo navikli viđati navijače na stadionima, a ponajmanje na travnjaku. Ali jedan običan ponedjeljak u Beogradu promijenio je tu sliku.

Crvena zvezda i Zlatibor igrali su šesnaestinu finala Kupa Srbije, gosti su neočekivano vodili 1-0 golom Vasilija Janjića, a onda je, u 50. minuti, utakmicu prekinuo - vođa Delija?!

POGLEDAJTE VIDEO: Tenk pred Marakanom

Vladimir Šavija prošetao se uz teren, uz još nekoliko Zvezdinih navijača, i došao do klupe domaćih kako bi obavio razgovor s trenerom Dejanom Stankovićem.

Osiguranja nije bilo nigdje, kao ni desetak minuta ranije, kad se 20-ak navijača koji tamo nisu smjeli biti šetalo po atletskoj stazi.

Razlog, čini se, nije bilo nezadovoljstvo igrom Zvezde, nego obilježavanje desete godišnjice smrti Branislava Zeljkovića Zelje, vođe navijanja na sjeveru Marakane.

I tako je, umjesto da se situacija ekspresno riješi, pokraj terena trajao sastanak između Delija, delegata i policije, a Šavija se potom vratio na sjevernu tribinu, gdje je stajao transparent: "10 godina je prošlo, četnici Sjever i dalje te vole", i zapalio baklju.

Video pogledajte OVDJE.

Tko zna što je u tim trenucima bilo u glavama igrača Zvezde koji su već u 56. minuti primili i drugi gol preko Uroša Miloradovića. No do kraja su se ipak uspjeli spasiti blamaže i u zadnjih 20 minuta zabili čak četiri gola (Mirko Ivanić, Aleksa Vukanović, Radovan Pankov, Andrija Radulović) pa prošli dalje.

Najčitaniji članci