Obavijesti

Sport

Komentari 42

United nezaustavljiv, Rogu 90 min., Livaja utrpao 2 Atleticu!

United nezaustavljiv, Rogu 90 min., Livaja utrpao 2 Atleticu!
1

Marko Livaja pobrinuo se da momčad Diega Simeonea ne pobijedi i u uzvratu, Marko Rog je po prvi put otkad je stigao u grad podno Vezuva upisao punu minutažu, a u početnoj postavi bio je i Ivan Strinić

VIDEO

Las Palmas nije prošao dalje jer je Atletico Madrid u prvoj utakmici osmine finala Kupa Kralja slavio 2-0, ali Marko Livaja pobrinuo se da momčad Diega Simeonea ne pobijedi i u uzvratu! Utakmica je završila 3-2 za momčad s Kanara, a hrvatski napadač bio je dvostruki strijelac.

Atletico je poveo preko Griezmanna u 49. minuti da bi Livaja izjednačio u 57. Correa je četiri minute kasnije vratio prednost 'rojiblancosima', a Livaja je izjednačio u 89. I kada se mislilo da je kraj, Garcia je zatresao mrežu Miguela Angela Moye za konačnih 3-2 i pobjedu Las Palmasa.

Manchester United pobijedio je Hull City 2-0 u prvoj utakmici polufinala Liga Kupa na Old Traffordu i na uzvrat putuje s dva gola prednosti. Momčad Josea Mourinha cijelu utakmicu je imala pod kontrolom, pokazala taktičku zrelost i posloženost te na kraju zasluženo slavila.

Sir Alex Ferguson ovo je natjecanje osvojio četiri puta, a namjeru osvajanja ima i karizmatični Portugalac koji je na travnjak je poslao praktički prvu momčad. Mreže su mirovale sve do 56. minute kada je Mkhitaryan na ubačaj Valencije glavom spustio loptu Mati na drugoj stativi, a Španjolac je zabio svoj sedmi gol u sezoni. Konačnih 2-0 postavio je Fellaini u 87. na asistenciju Darmiana. Bila je ovo 9. uzastopna pobjeda Manchester Uniteda i 15. bez poraza.

Napoli je u osmini finala Coppa Italije pobijedio Speziu 3-1 na svojem San Paoliju. Maurizio Sarri je na teren poslao drugu momčad, a jedini član početne postave Napuljana bio je Lorenzo Insigne. U nastavku je ušao Jose Callejon, a priliku je imao i debitant Leonardo Pavoletti, koji je nedavno stigao iz Genoe.

Marko Rog je po prvi put otkad je stigao u grad podno Vezuva upisao punu minutažu. Mladi hrvatski reprezentativac odigrao je svih 90 minuta i djelovao sasvim solidno na terenu. Priliku od prve minute dobio je i Ivan Strinić, a igrao je do 78. kada ga je zamijenio Hysaj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe