Obavijesti

Sport

Komentari 51

'Žuta podmornica' torpedirala se sama: CR7 iskoristio grešku domaćina, Sancho lijepo zabio

'Žuta podmornica' torpedirala se sama: CR7 iskoristio grešku domaćina, Sancho lijepo zabio
3

Nakon što nismo vidjeli previše uzbuđenja gotovo cijelu utakmicu, domaći su se nogometaši pobrinuli da ne ostanemo bez svega. Prvo su Ronaldu poklonili gol, a Sancho je projektilom potvrdio plasman u osminu finala

Vrlo oprezno su cijelu utakmicu 5. kola skupine F odigrali Villarreal i Manchester United, s posebnim naglaskom na goste koji su počeli igrati tek u posljednjih dvadesetak minuta. No, i to je bilo dovoljno da klub iz Manchestera osigura prolaz u osminu finala u prvoj utakmici bez Olea Gunnara Solskjaera na klupi.

Champions League - Group F - Villarreal v Manchester United

Naime, Villarreal više ne može prestići United do kraja natjecanja ove skupine. Ima tri boda manje, ali i slabiji međusobni omjer budući je Manchester Utd. dobio obje utakmice (2-1 na Old Traffordu). Nakon što je Villarreal dominirao i sramežljivo prijetio više od sat vremena (uz nekoliko solidnih prilika), gosti su poveli u 78. minuti kada je Cristiano Ronaldo iskoristio grešku suparnika i postigao gol za 1-0, dok je potvrda pobjede uslijedila u 90. kada je za 2-0 zabio Sancho.

Champions League - Group F - Villarreal v Manchester United

Privremeni trener Michael Carrick ostvario je ono po što je klub došao u Španjolsku, prolaz u osminu finala. U zadnjem kolu Manchester United igra na Old Traffordu protiv Young Boysa, dok će u Bergamu igrati Atalanta i Villarreal i u izravnom dvoboju odlučiti o drugom putniku u osminu finala iz ove skupine. Atalanta ima dva boda manje od Villarreala, ali i tijekom večeri mora odraditi gostovanje u Bernu kod Young Boysa.

Premda ima velikih problema s pozitivnim slučajevima na COVID-19, minhenski Bayern je nastavio dominirati skupinom E. U petom nastupu je upisao i petu pobjedu, ovaj put je slavio u snježnim uvjetima u Kijevu protiv Dinama s 2-1. Kijevljani su postigli prvi pogodak ove sezone u Ligi prvaka, a svakako treba istaknuti sjajnog Roberta Lewandowskog koji je škaricama zabio prvi gol na susretu. Neumoljivi Poljak je zabio barem pogodak na devetoj utakmici u nizu, u Ligi prvaka, a ujedno je s devet golova trenutačno prvi strijelac ovosezonske LP.

Champions League - Group E - Dynamo Kyiv v Bayern Munich

Zbog pozitivnog testa na COVID-19 u Kijev nije ni putovao hrvatski reprezentativac Josip Stanišić, a zanimljivo da je zbog manjka igrača (pozitivnih) Bayern na ovom susretu imao samo njih šestoricu na klupi za pričuve. Bayern je ranije osigurao osminu finala, sada je zabetonirao i prvo mjesto na ljestvici (15 bodova), a kasnije tijekom utorka ogled 5. kola ove skupine će odigrati Barcelona i Benfica. Barcelona ima dva boda više od lisabonskog suparnika (6-4) i priliku pobjedom osigurati drugo mjesto i osminu finala.



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
LIGA PRVAKA 18:45 , EL MADRIGAL, ŠPANJOLSKA
Villarreal
0 : 2
Man. United
79' Ronaldo, 90' Sancho
Sortiranje događaja
90' GOL UNITED 2-0

Točku na i stavio je Jadon Sancho strašnim golom! Prekrasno je pogodio od prečke pokraj nemoćnog Rullija koji na ovoj utakmici nije imao previše posla, ali je primio dva gola.

88'

Pritišće nakon gola United, nokautiralo je sve nogometaše 'žute podmornice' koja je potonula nakon velike greške. Otišli su tako 'crveni vragovi' na 10 bodova u skupini F.

79' GOL UNITED 1-0

Kakva neopreznost u domaćim redovima i United vodi na El Madrigalu! Cristiano Ronaldo dobio je loptu 'ni kriv ni dužan' nakon što je Fred pritisnuo Capouea kojeg je 'usosio' Rulli, a Portugalac takve prilike ne prašta i posprema loptu u nebranjenu mrežu!

73'

Iz igre za Villarreal izlaze Pino i Trigueros, a ulaze Chukwueze i Moreno.

72'

Evo velike prilike za Jadona Sancha, ali nije uspio zabiti! Probudio se sad malo i Manchester, nakon uspavanke na startu drugog dijela gledamo malo zanimljiviji susret!

Komentari 51