Obavijesti

Sport

Komentari 118

United slavio u ludoj utakmici, čudesni Ronaldo zabio 800. gol!

United slavio u ludoj utakmici, čudesni Ronaldo zabio 800. gol!

Manchester United je u 14. kolu Premier lige slavio protiv Arsenala (3-2), a ta utakmica bit će zapisana u povijesne knjige jer Cristiano Ronaldo je postao jedini nogometaš u povijesti koji je zabio 800 golova u karijeri

VIDEO

Najbolji strijelac u povijesti Lige prvaka, igrač s najviše golova u dresu reprezentacije, najbolji strijelac u povijesti europskih prvenstava, jedini uz Zlatana Ibrahimovića koji je zabio u svakoj minuti utakmice, pet osvojenih Liga prvaka, pet Zlatnih lopti. Ma tako možemo unedogled. I da. To sve napravio je samo jedan igrač. Nevjerojatni Cristiano Ronaldo.

Pokretanje videa...

Navijači Uniteda o Ronaldu VIDEO

Čudesni Portugalac je u 37. godini života, ali njegova glad za uspjesima i golovima je nevjerojatna. Tolika da i u ovoj dobi trpa kao na traci, a u 14. kolu Premier lige u pobjedi protiv Arsenala (3-2) zabio je 800. gol u karijeri! Za taj podvig trebalo mu je 1095 utakmica, a iako Pele tvrdi da je zabio 1283 gola, pripisao je i neke s prijateljskih utakmica pa su nogometni statističari došli su do zaključka kako je karijeru završio s 757 golova. Tako je Ronaldo jedini nogometaš u povijesti koji je prešao tu čudesnu marginu od 800 golova.

Premier League - Manchester United v Arsenal

Manchester United je u ludoj utakmici pobijedio 'topnike' 3-2 i napokon se vratio na pobjedničke staze nakon krize u koju je klub upao. A započelo je poprilično loše za njih. Arsenal je poveo u 13. minuti i to na neviđen način. Fred je prilikom kornera Arsenala zgazio po nozi svog suigrača Davida de Geu koji je pao na pod. U međuvremenu su gosti nastavili s akcijom, a Smith-Rowe je loptu poslao u praznu mrežu.

Video pogledajte OVDJE

Premier League - Manchester United v Arsenal

Na prvu nije bilo jasno je li netko od igrača Arsenala faulirao golmana Uniteda, ali nakon pregleda snimke glavni sudac Martin Atkinson opravdano je priznao gol i pokazao na centar. Pomalo čudna situacija, no poprilično jasna. Topnici nisu imali veze s De Geinom ozljedom.

Premier League - Manchester United v Arsenal

U 44. minuti Bruno Fernandes je izjednačio na 1-1. S tim rezultatom otišlo se na poluvrijeme, a onda je na scenu stupio čudesni Ronaldo. Prvo je u 52. minuti zabio jubilarni 800. gol u karijeri, no dvije minute kasnije Odegaard je poravnao na 2-2. Ipak, u 70. minuti Fred je izborio penal, a precizan je bio nevjerojatni Portugalac koji je opet spasio svoje 'crvene vragove'. Bio mu je to 12. gol u 16 utakmica u svim natjecanjima ove sezone. 

Premier League - Manchester United v Arsenal

Video svih golova pogledajte OVDJE

Ronaldov nevjerojatan put započeo je prije 18 godina u Sportingu iz Lisabona, no u međuvremenu je postao jedan od najboljih u povijesti. Tome svjedoče i brojni rekordi. 

Igralo se 'va banque', i jedni i drugi su žestoko prijetili. Ipak, United je izdržao pritisak poletnog Arsenala te na kraju osigurao veliku pobjedu koja je igrače napunila samopouzdanjem, ali i približila mjestima koja vode u europska natjecanja.

Solskjaera više nema, a čini se da je njegovim odlaskom nestala i ogromna crna rupa u koju je klub upao. A s ovakvim Ronaldom, United mora ciljati na najviše. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 118
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu