Obavijesti

Sport

Komentari 53

Unitedova bruka: Četvrtoligaš izdržao te izborio drugi susret

Unitedova bruka: Četvrtoligaš izdržao te izborio drugi susret
5

Manchester United odigrao je tek 0-0 kod 12. momčadi u četvrtoj ligi. Cambridge je izborio drugu utakmicu na Old Traffordu u Fa Cupu. Vrijede tek milijun i pol funti...

VIDEO

Angel di Maria 38 puta je skuplji od cijele momčadi Cambridge Uniteda. Ni s njim u momčadi United nije mogao dobiti 12. momčad četvrte lige. Nastavlja se sprdanje s Van Gaalovim Unitedom. Momčad četvrtoligaša ni jednom nije zapucala u okvir gola Manchester Uniteda, ali nakon utakmice slavila je kao da je osvojila kup.

Nogometaši četvrtoligaša Cambridgea odigrali su 0-0 na svom Abbey Stadiumu u 4. kolu FA Cupa te izborili još jednu utakmicu s Unitedom na njihovom terenu. 

REUTERS/PIXSELL

Zasluženo. Bila je to herojska borba na stadionu koji prima oko 8000 ljudi. Nisu birali sredstva igrači Cambridgea i to im se isplatilo. Ne igra se svaki dan na velikom Old Traffordu. A oni su to zaslužili. Nisu nakon utakmice mijenjali dresove sa zvijezdama Uniteda, jer za svaki dres moraju platiti klubu. 

Manchester United počeo je s De Geom, Jonesom, Rojom, Blindom, Valencijom, Carrickom, Fellainijem, Januzajem, Di Marijom, Wilsonom i Falcaom. No opet je to bila bezidejna i loša igra Uniteda s kojom se sprdaju i vlastiti navijači. 

- Remi je za nas san snova. United je imao dvije velike šanse u drugom dijelu, ali uspjeli smo se izvući. Nije bilo lako, pa to su klasni igrači - rekao je Ryan Donaldson.

Svoju mrežu sačuvao je Chris Dunn.

- Ovo je ono o čemu sanjamo. Idemo na Old Trafford. Kod one dvostruke obrane pred kraj utakmice, nisam razmišljao. Bio je to instinkt - kaže golman Cambridgea.

Na svoje dečke ponosan je menadžer Richard Money.

- Jako sam ponosan. Dobro smo se branili protiv vrhunske momčadi. Bili smo uvjereni da možemo izdržati te izboriti drugu utakmicu. Uspjeli smo. Svaka čast igračima. Idemo sad proslaviti. Popit ćemo i koje piće. Klub je nešto organizirao - kazao je.

Van Gaal: Sudac, teren... sve je bilo protiv nas

Naravno da smo frustrirani. Radimo iste pogreške. Želim biti sretan na poluvremenu, ali to jednostavno ne mogu. Svaka čast protivnicima, hrabro su se borili. Sve je bilo protiv nas, teren, sudac... navijači, naravno. Ali tako je to u kupu - rekao je Van Gaal.

FA Cup, 4. kolo:

  • Cambridge - Manchester United 0-0
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom