Obavijesti

Sport

Komentari 51

Očajni United pao i kod Fenera: Pogba se ozlijedio, Ibra živčan

Očajni United pao i kod Fenera: Pogba se ozlijedio, Ibra živčan
6

SADRŽAJAN MEČ Klasična jalovost Uniteda manifestirala se i večeras kod Fenera, a pored toga, ostali su zbog ozljede bez Paula Pogbe. Ibra je bio vrlo nervozan zbog eurogolova Sowa i Lensa

VIDEO

Ponovo je Manchester United uspio razočarati svoje navijače. Poraženi su kod Fenerbahčea u Istanbulu i to sasvim zasluženo. Završilo je 2-1 za turski sastav prekrasnim golovima Sowa iz druge, odnosno Lensa iz 59. minute. Počasni gol za goste zabio je Rooney u 89. minuti.

Sow šokirao Mourinha i De Geu

Jose Mourinho ostavio je Zlatana Ibrahimovića na klupi, a od prve minute počeli su Wayne Rooney i Paul Pogba. No, već u drugoj minuti 'crveni vragovi' posve su šokirani. Prekrasnim škaricama pogodio je Moussa Sow za 1-0, čak niti golman kalibra Davida de Gee nije uspio zaustaviti takav udarac.

Klasična jalovost Uniteda dominirala je utakmicom, s loptom u posjedu Mourinhova momčad apsolutno nema ideje što raditi. Posebno nevidljiv bio je Francuz Paul Pogba, igrač od sto i pet milijuna eura koji se ozlijedio u 29. minuti utakmice poslije jednog težeg duela. Tada je na teren ušao Zlatan Ibrahimović koji je samo sijao nervozu na terenu.

Manchester United

U 39. je prošao nekažnjeno, uhvatio je Danca Simona Kjaera za lice, a sudac Milorad Mažić nije reagirao. Na poluvrijeme se otišlo uz 1-0, a u nastavku Mourinho je pokušao ubrizgati kreativnost uvođenjem Juana Mate. Imali su nekoliko polušansi, ali u 59. minuti nije im bilo spasa.

Prekrasni golovi Lensa i Rooneya

Prekrasno je iz slobodnjaka opalio Jeremain Lens, udarac Nizozemca De Gea je samo ispratio pogledom. U 68. minuti ulazi Emenike koji do 78. uspjeva propustiti dvije izrazite šanse, mogao je United gadno nastraditi da je Nigerijac bio brži i prisebniji.

Gol nade za goste zabio je kapetan Wayne Rooney projektilom u 89. minuti od koje je uslijedio jači pritisak Uniteda. Ponovo se Rooney našao u šansi u 92., pucao je glavom, no Demirel i Koybasi nekako su to izbili u korner.

Na kraju, zaslužena pobjeda Fenerbahčea protiv nepovezanog, nervoznog i jalovog Manchester Uniteda.

Europska liga, skupina A

Fenerbačhe - Manchester United 2-1 (Sow 2', Lens 59' / Rooney 89')

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom