Obavijesti

Sport

Komentari 0

Unuk Muhammada Alija bori se na istoj priredbi kao Delija

Unuk Muhammada Alija bori se na istoj priredbi kao Delija

Biaggio je rođen u Chicago. Otac mu je Robert Walsh, a majka Rasheda Ali, kći pokojnog boksača. Muhammad je Rashedu dobio u braku s američkom glumicom Khalilah Camacho Ali

VIDEO

PFL će 25. studenog održati finale sezone. Na eventu u New Yorku nastupit će i najbolji hrvatski teškaš, Dubrovčanin Ante Delija. Protivnik u finalu turnira bit će mu Brazilac Matheus Scheffel, kojega je Delija već pobijedio na startu turnira, u grupnoj fazi.

POGLEDAJTE VIDEO: Najava Delijine borbe

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na istom eventu u New Yorku nastupit će i Biaggio Ali Walsh (24). Radi se o unuku legendarnog Muhammada Alija. On je s PFL-om ovog ljeta potpisao ugovor. Ima dvije amaterske borbe (1-1).

Biaggio će se boriti protiv Toma Graessera, a meč će također biti klasificiran kao amaterska MMA borba. Bori se u lakoj kategoriji. Biaggio je za MMA Junkie otkrio kako se nosi s ulogom unuka jednoj takvoj veličini.

- Uživam u tome. Volim pričati o svom djedu i volim svog djeda. Toliko puno zajedničkih sjećanja imamo, a pričajući o njemu dobivam dodatnu inspiraciju. Stoga svaki put rado prihvaćam spominjanje toga da sam mu unuk. Ali ja sam ujedno i Biaggio Ali Walsh, a zato sam ovdje gdje jesam - rekao je pa pojasnio:

- Pokušavam izgraditi svoje ime i svoju ostavštinu. Na kraju dana, to je nešto što svaki borac pokušava, a ja nisam ništa drukčiji. Samo imam slavnog djeda.

Zatim je otkrio kako ga akcije njegovog djeda izvan ringa inspiriraju još više.

- Mislim da onaj dio nevezan za sport još jače djeluje na mene. Naravno da je on bio sjajan boksač, posjedovao je odličan trash talk također. On je to zapravo i započeo, ali izvan ringa, on je bio najpristojnija i najbolja osoba koju možete upoznati - rekao je pa zaključio:

- Nikada nije odbio dati autogram, niti je ikad odbio rukovanje. On bi se upoznao s nekim i popravio bi im cijeli dan. Mislim da je to dio koji mi je još draži.

Biaggio je rođen u Chicago. Otac mu je Robert Walsh, a majka Rasheda Ali, kći pokojnog boksača. Muhammad je Rashedu dobio u braku s američkom glumicom Khalilah Camacho Ali. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu