Obavijesti

Sport

Komentari 10

Sad ne moraju brisati objavu: Solskjaer novi trener Uniteda!

Sad ne moraju brisati objavu: Solskjaer novi trener Uniteda!
2

Na službenoj stranici Manchester Uniteda još je u utorak navečer otkriveno ime novog menadžera. Netko je požurio pa je objava odmah obrisana. Sad je United objavio - Ole Gunnar Solskjaer je novi trener

VIDEO

Ole Gunnar Solskjaer (45) novi je menadžer Manchester Uniteda, objavio je klub.

Legendarni Norvežanin i bivši napadač 'crvenih vragova' bit će na klupi Manchester Uniteda do kraja sezone, a pomagat će mu Michael Carrick, koji je bio pomoćnik Joseu Mourinhu.

Solskjaer na posudbi

Solskjaer zapravo stiže na posudbu.

Trebao bi se vratiti u Molde kad mu završi sezona s Unitedom, početkom sljedeće godine.

- To je nogomet, a ovakvu šansu nisam mogao propustiti. U isto vrijeme pozorno ću pratiti što se događa kod kuće. Zahvalio bih Moldeu i svima u klubu što su imali razumijevanja, ipak preuzimam najveći klub na svijetu. Manchester United uvijek mi je u srcu - rekao je Solskjaer.

- Ole je legenda kluba, s golemim iskustvom na terenu i izvan njega. Njegova povijest u Unitedu znači da živi s klubom i njegovom kulturom i svi smo oduševljeni što se vratio - rekao je izvršni direktor Ed Woodward.

Netko je požurio pa su brisali vijest

Vijest da će Solskjaer biti novi menadžer Uniteda objavljena je na stranici 'crvenih vragova' još u utorak navečer. Pisalo je to uz video u kojem Solskjaer zabija u finalu Lige prvaka 1999. protiv Bayerna.

No vrlo brzo objava je obrisana sa službene stranice da bi sljedeći dan stigla potvrda.

Nakon što je Jose Mourinho dobio otkaz, United je objavio da će momčad privremeno preuzeti Michael Carrick, bivši veznjak 'crvenih vragova' i Mourinhov pomoćnik. No to nije potrajalo ni dan jer Solskjaer preuzima kormilo.

Ole Gunnar Solskjaer u deset sezona u Manchester Unitedu zabio je 128 golova u 367 utakmica. Nakon igračke mirovine preuzeo je rezervnu momčad Uniteda. Potom je otišao trenirati Molde gdje je 2010. potpisao na četiri godine. 

Kratko je bio u Cardiffu s kojim je ispao iz lige i u kojem je dobio samo devet od 30 utakmica. Vratio se u Molde čiji je trenutno menadžer. Solskjaer bi, kako pišu engleski mediji, trebao biti privremeno rješenje na klupi Manchester Uniteda dok se ne osigura dolazak Mauricija Pochettina, koji je trenutno na klupi Tottenhama.

- Žao mi je kolege Mourinha, znam što sad pričaju, ali ja sam trener Spursa. Glasine nisu moj problem i ne mogu odgovoriti na njih - rekao je Pochettino.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve