Obavijesti

Sport

Komentari 38

Urušava se PSG-ov raj: Bijesni Leo Messi napustio trening, trener ga molio da se vrati!

Urušava se PSG-ov raj: Bijesni Leo Messi napustio trening, trener ga molio da se vrati!

Argentincu ugovor istječe na ljeto. Pregovori još nisu započeli i možda je to glavni razlog njegove frustracije.  Je li to bilo samo kratkotrajno nezadovoljstvo ili početak njegova oproštaja, odgovor će nam dati dalja budućnost

VIDEO

PSG će i ove sezone osvojiti francusko prvenstvo, no taj trofej više gotovo nikoga ne zadovoljava. Razlog zašto su bogati Katari s petrodolarima ušli u klub 2012. godine je uspostavljanje dominacije u europskom nogometu i u konačnici - osvajanje Lige prvaka.

I ove sezone ostali su daleko od svog jedinog cilja. Francuski prvak izletio je iz osmine finala Lige prvaka od Bayerna, a taj poraz unio je kaos u svlačionicu. Kylian Mbappé navodno opet razmišlja o odlasku, a sve isfrustriraniji je i Leo Messi, jedan od najvećih kojemu na ljeto istječe ugovor. Nema naznaka hoće li potpisati novi, ali sudeći po posljednjem treningu, sve je manja nada.

Ligue 1 - Brest v Paris St Germain

Kako pišu francuski mediji, argentinski čarobnjak navodno je u petak demonstrativno napustio trening PSG-a nakon rasprave s trenerom Christianom Galtierom. Nije poznato zašto je to napravio i koji je razlog njegove ljutnje, no očito je kako u Messiju kipti već dulje vrijeme, a pariški raj se polako urušava. Trener ga je molio da se predomisli, ali Leo ga nije poslušao.

Došao je u Pariz osvojiti Ligu prvaka, trofej na koji čeka od 2015. godine. Kompletirao je trio iz snova s Mbappéom i Neymarom, no nogomet se ne igra bez razloga s 11 igrača. Sve manjkavosti i neuigranost ove momčadi opet su došle do izražaja protiv Bayerna. Vrlo tanak vezni red i kratka klupa jednostavno nisu dovoljni kako bi se nadmetali s najjačim klubovima u Europi.

Champions League - Round of 16 - Second Leg - Bayern Munich v Paris St Germain

Što ti vrijede najbolji igrači svijeta u napadu kada to ostatak momčadi ne može pratiti. Morat će očito utući novih stotinjak milijuna eura kako bi 'klempavi' trofej bio nešto bliže, no pitanje je hoće li tu biti Messi i Mbappé. No, kada Katarani izvade ček s podebljanim iznosom, sumnjamo da će se dugo premišljati.

Argentincu ugovor istječe na ljeto. Pregovori još nisu započeli i možda je to glavni razlog njegove frustracije.  Je li to bilo samo kratkotrajno nezadovoljstvo ili početak njegova oproštaja, odgovor će nam dati dalja budućnost, a za početak je pitanje hoće li Messi uopće nastupiti u subotu kada će PSG na svome terenu ugostiti Rennes u 28. kolu francuskog prvenstva. 
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka