Obavijesti

Sport

Komentari 9

US Open ždrijeb: Čilić otvara s Copilom, tenisačice loše prošle

US Open ždrijeb: Čilić otvara s Copilom, tenisačice loše prošle
1

Do glavnom turnira mogla bi i Jana Fett, koja se plasirala u finalno kolo kvalifikacija. U drugoj rundi bila je bolja od Makedonke Gjorčevski 6-3, 2-6 i 6-3, a za ulaz u glavni turnir igrat će protiv Danielle Lao

VIDEO

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić za suparnika u 1. kolu posljednjeg "grand slam" turnira sezone, US Opena, koji počinje u ponedjeljak dobio je Rumunja Mariusa Copila, dok će Borna Ćorić igrati protiv njemačkog veterana Floriana Mayera, odlučeno je ždrijebom u četvrtak.

Pobjednik US Opena 2014. Čilić, koji je u New Yorku ove godine postavljen za sedmog nositelja, dosada je protiv Copila igrao dva puta i omjer pobjeda je 1-1. Rumunj je bio bolji  prije šest godina u Pekingu, a Čilić je uzvratio na prošlotjednom turniru u Cincinnatiju sa 6-7, 6-4, 6-4.

Ćorić i Mayer se dosada nisu susretali.

U glavnom ždrijebu tenisačica su dvije hrvatske predstavnice, Petra Martić će u 1. kolu igrati protiv Čehinje Lucie Šafarove, dok je Donna Vekić za suparnicu dobila 19. nositeljicu Latvijku Anastasiju Sevastovu. Obje naše tenisačice sa suparnicama imaju negativan omjer.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pridružiti bi im se mogla i Jana Fett, koja se plasirala u finalno kolo kvalifikacija. U drugoj rundi bila je bolja od Makedonke Gjorčevski 6-3, 2-6 i 6-3, a za ulaz u glavni turnir igrat će protiv Danielle Lao.

Branitelj naslova Španjolac Rafael Nadal za suparnika u 1. kolu imat će iskusnog sunarodnjaka Davida Ferrera, Roger Federer će na otvaranju turnira igrati protiv Japanca Yoshihita Nishioke, dok će pobjednik Cincinnatija Novak Đoković igrati protiv Mađara Martona Fucsovicsa.

Kod tenisačica će prva nositeljica Simona Halep u 1. kolu igrati protiv Estonke Kaie Kanepi, druga nositlejica Caroline Wozniacki protiv Australke Samanthe Stosur, a braniteljica naslova Sloane Stephens protiv Ruskinje Jevgenije Rodine. 

VIDI OVO! KVIZ: Koliko će te biti bogati? 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu
BRAVO!

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu

Hrvatska futsal reprezentacija plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Uzbekistanu! Nakon što je u prvom susretu pobijedila Poljsku 3-2, u uzvratu je u drami remizirala s Poljacima (2-2) i osigurala vizu
Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'
ŠPANJOLSKA LIGA

Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'

Kazneni udarac je izveo Budimir, no to je učinio tragično loše. Zaletio se, pa zastao, te nespretno zahvatio loptu koja je jedva došla do Giorgija Mamardašvilija koji ju je samo pokupio