Obavijesti

Sport

Komentari 50

Usred Novakova meča publiku poslali kućama, Đoković slavio: Ne znam hoću li igrati novi meč

Usred Novakova meča publiku poslali kućama, Đoković slavio: Ne znam hoću li igrati novi meč

Novak Đoković (33) je protiv Taylora Fritza (23, ATP 31.) slavio nakon tri i pol sata s 3-2 u setovima. 'Nemam sjajna iskustva s kidanjem mišića. Ne znam hoću li moći izaći na teren za dva dana', rekao je prvi reket svijeta

VIDEO

Ljudi jednostavno ne shvaćaju kroz što prolaziš, kako se osjećaš. U glavi sam vodio monolog da li da odustanem, nisam se mogao kretati, započeo je Novak Đoković nakon pobjede protiv Taylora Fritza (7-6 (1), 6-4, 3-6, 4-6, 6-2) u trećem kolu Australian Opena nakon bitke koja je trajala tri i pol sata.

Australian Open

U jednom se trenutku najbolji tenisač svijeta samo uhvatio za mišić i bilo je vidljivo nakon toga da to nije bio onaj prepoznatljivi Đoković. Mladi Amerikanac je iskoristio priliku i stigao dva seta zaostatka te s 'vjetrom u leđa' krenuo u odlučujući peti set. 

- Samo sam mogao servirati. Znao sam da je servis moja jedina šansa, potom da pritisnem malo njegov servis. Bilo je bolje u petom setu, počeo sam bolje igrati. Napravio sam brejk, uspio sam - osvrnuo se srpski tenisač koji je nakon pobjedničkog poena ispustio žestoki krik i pokazao koliko mu znači ova pobjeda: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Australian Open

- Osjećam se sjajno što sam izvukao ovaj meč. Baš jedinstvena situacija i meč za mene. Jedan od najboljih trenutaka u mojoj karijeri, pod ovakvim uvjetima. Ne želim pričati o nivou i intenzitetu ozljede.

No, nije se mogao ne osvrnuti na spomenutu ozljedu jer će mu protivnik u osmini finala biti Miloš Raonić (30, ATP 14.).

Australian Open

- Malo sam i zabrinut zbog ozljede, mislim da je pukao mišić. Baš čudan osjećaj, bol. Odmah sam znao nakon tog udarca da se nešto loše događa. Nemam sjajna iskustva s kidanjem mišića u nastavcima turnira. Ne znam hoću li moći izaći na teren za dva dan - rekao je.

A zanimljiva se situacija dogodila nešto prije petog seta. Naime, zbog novih restrikcija u Australiji, odnosno državi Victoria, publika je morala napustiti stadion pola sata prije ponoći kad su krenule nove mjere. Platili su ulaznicu, ali nisu mogli pogledati cijeli meč već su morali krenuti svojim kućama, a sljedećih pet dana neće biti publike na Australian Openu.

Australian Open

Oduševljen naravno nije bio Fritz koji je mislio da ima prvog tenisača svijeta 'na konopcima', ali je na kraju izgubio.

- Pokušao sam se ne radovati previše, samo iz poštovanja. Mislio sam da je ozlijeđen. Očigledno da mu je mnogo značila pobjeda, sretan sam zbog njega. Pogledajte, gledali ste cijeli meč kako se mučio u dva seta, a u petom tako nije izgledalo. Kada udarim lopticu, on se povlači. Tako nije bilo u petom, možda se borio s tim. Izgubio sam i osjećao sam se uznemireno. Vidjet ćemo što će se desiti i hoće li igrati. Nije izgledao dobro u trećem i četvrtom setu, ali jest u petom. Svatko je to mogao vidjeti. - zaključio je Taylor.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića