Sport

Komentari 5

Detalji svađe hrvatskog trenera i srpskog igrača: 'Nisam od Radonjića napravio igrača...'

Detalji svađe hrvatskog trenera i srpskog igrača: 'Nisam od Radonjića napravio igrača...'

Postoje stvari koje je teško razumjeti, nedostatak poštovanja. Morate raditi neke stvari, objasnio je hrvatski trener neobičnu odluku o zamjeni srpskog napadača 14 minuta nakon što ga je uveo

Juventus je u utorak u gradskom derbiju pobijedio Torino 4-2 i ostao u konkurenciji za mjesta koja vode u Europu, a utakmicu je obilježio sukob hrvatskog trenera na klupi Torina Ivana Jurića (47) i srpskog napadača Nemanje Radonjića.

Jurić je uveo Radonjića u igru u 60. minuti umjesto Yanna Karamoha pri rezultatu 2-2, a zamijenio ga već 14 minuta poslije, kad je u igru ušao Demba Seck. Takva situacija ne viđa se često u nogometu, a Jurić je objasnio da nije bio zadovoljan.

- Nevjerojatan potez Ivana Jurića - rekao je komentator srpskog Arenasporta.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Postoje stvari koje je teško razumjeti. Postoji nedostatak poštovanja. Morate raditi neke stvari, a onda uđete u igru i radite druge stvari. On ima zanimljive ideje, ali u ovih šest mjeseci očito ga nisam mogao učiniti nogometašem. I platili smo za to.

Što ga je najviše razočaralo, upitali su ga.

- Moraš biti prisutan na kornerima. Ponekad napraviš dobru stvar, ponekad lošu, ali prisustvo je ključno. Često nam se događa da nismo koncentrirani. Još nismo na pravom nivou.

'Vjeruj u sebe kad i nitko drugi ne vjeruje'

Radonjić je sve komentirao kratkom porukom na Instagramu.

"Vjeruj u sebe čak i onda kad nitko drugi ne vjeruje. Bog sve vidi", napisao je.

Torino je u krizi, ima samo dvije pobjede u zadnjih osam utakmica i pao je na deseto mjesto Serie A. Svađa trenera i igrača neće doprinijeti dobroj atmosferi. Ostaje vidjeti hoće li Jurić i dalje računati na krilnog napadača iz Niša koji je na posudbi iz Marseillea i ima četiri gola i dvije asistencije u 23 utakmice.

Najčitaniji članci