Obavijesti

Sport

Komentari 11

VIDEO Delija krenuo uraganski pa se ozlijedio: Izgubio u prvoj rundi od Fjodorovog učenika

VIDEO Delija krenuo uraganski pa se ozlijedio: Izgubio u prvoj rundi od Fjodorovog učenika

Odlično je meč započeo dubrovački borac i dva puta dobro pogodio Rusa, ali nažalost onda se požalio na udarac u genitalije nakon čega više ništa nije bilo isto. Izgleda da se ozlijedio te je nakon toga 'stao'

Nadali smo se da će se nakon oporavka od ozljede koljena bivši PFL-ov prvak Ante Delija (33, 24-5) vratiti na pobjedničke staze, ali dubrovački borac koji je kroz karijeru pretrpio strašne ozljede, među kojima i lom noge, iz kojih se vraćao još jači pa i osvojio milijun dolara i PFL-ov teškaški turnir 2022. godine, nije imao sreće te je ponovno izgubio zbog ozljede, a pobjedu tehničkim nokautom u prvoj rundi odnio je Valentin Moldavski (32, 12-3-1).

Odličan je kamp odradio hrvatski borac, prvo se pripremao kod UFC-ovog teškaškog prvaka Toma Aspinalla (30, 14-3) da bi kasnije nastavio u Cro Cop Teamu pod trenerskom palicom legendarnog Mirka Filipovića, a upravo je tako krenuo u meč - odlično. Pogodio je dva jaka krošea, držao centar kaveza, a nakon toga uslijedio je šok. Izgledalo je bezopasno, udarac u području genitalija nakon kojeg je Delija nastavio meč bez duge pauze, uzeo je desetak sekundi.

I od tog trenutka to više nije bilo to. Cijelo je vrijeme bio na 'zadnjoj nozi', nešto je dobacio svom kutu, vjerojatno da se radi o ozljedi, te praktički čekao da se meč završi jer to više nije bio onaj Ante koji je ušao u meč. Iskoristio je to učenik druge legende, Fjodora Jemjeljanenka koji mu je bio u kutu, stisnuo je Moldavski uz žicu, bacio dva koljena i još nekoliko udaraca na što se Delija branio, ali nije pokušavao uzvratiti pa je sudac prekinuo meč.

Pošto je riječ o turnirskom natjecanju, pitanje je kako će se ovo sve odraziti na nastavak turnira. Rus je dobio šest bodova za završnicu u prvoj rundi i zasjeo na vrh ljestvice od deset boraca, dok je Delija posljednji. No, Ante se još može vratiti, pokazao je to u godini kad je osvojio turnir. Samo, pitanje je o kakvoj se ozljedi radi i može li Ante nastaviti s borbama. predsjednik PFL-a Rey Sefo nakon meča, Anti je pukla prepona i zato nije mogao nastaviti meč. Bilo kako bilo, 'Hodajućoj nevolji' brz oporavak i što bolji mogući nastavak karijere.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
DELIJA IZGUBIO

Imali su Amerikanci u produkciji problema s grafikom u prvih 30 sekundi, ali ipak su sve uspjeli maknuti, a zatim je Delija spojio dva odlična krošea pa dobio udarac u genitalije, ali brzo nastavio meč. Izgleda Ante kao da se nešto dogodilo, nadamo se da je sve uredu. Pogodio je Moldavski Deliju koji je prokrvario, a nakon toga je ubrzo stigla završnica meča.

POČETAK

Krenuo je meč! Delija kao bivši PFL-ov prvak protiv Moldavskog, bivšeg Bellatorovog prvaka u teškoj kategoriji (op. a. organizacije su se spojile). 

BORCI U KAVEZU

Stipe Drviš i Bruno Škudar u kutu su hrvatskog borca, dok je s Valentinom Moldavskim veliki Fjodor Jemeljanenko. Još slijedi posljednja najava i - meč!

BORCI ULAZE U KAVEZ

Nakon što je Denis Golcov slavio u trećoj rundi nakon velike dominacije protiv Lintona Vasella, vrijeme je za glavni meč večeri. Sve je spremno za ulazak u kavez dubrovačkog borca Ante Delije protiv Rusa Valentina Moldavskog.

GDJE GLEDATI

Prijenos možete gledati od tri sata iza ponoći na programu Arena Sport 2.

Komentari 11