Obavijesti

Sport

Komentari 177

Normalni srušio Posebnog, ali Jose ipak dobio ovacije tribina

Normalni srušio Posebnog, ali Jose ipak dobio ovacije tribina
9

Chelsea je opet izgubio. Ovoga puta bolji je bio Liverpool s Jürgenom Kloppom na klupi. Poveo je Chelsea već u 4. minuti, no Coutinho s dva i Benteke su okrenuli

VIDEO

Jose Mourinho tone sve dublje. Novi poraz stigao je u derbiju 11. kola Premiershipa. Na Stamford Bridge stigao je Liverpool sa svojim novim trenerom Jürgenom Kloppom i slavio 3-1.

Poveo je Chelsea ranim golom Ramiresa već u četvrtoj minuti. Azpillicueta je pobio lijevu stranu, sjajno ubacio u peterac, a tamo se Ramires samo naklonio i zabio za rano vodstvo domaćina između još pospanih Škrtela i Sakha.

VIDEO

I sve je izgledalo sjajno za prvake u tom trenutku. Igrali su dobro, kontrolirali igru, no Liverpool se polako budio. Uspostavili su 'redsi' kontrolu u veznom redu i polako počeli nizati prilike iako je Nijemac na travnjak poslao momčad bez klasičnog napadača.

Napadačku trojku činili su Lallana, Firmino i Coutinho , a kombinacija posljednje dvojice dovela je do izjednačenja. Točnije, genijalnost Coutinha srušila je cijelu Chelseajevu obranu. Firmino je 15-ak metara od gola s desne strane iskosa dodao Coutinhu koji varkom šalje jednog igrača po ćevape, a onda lijevom nogom s ruba kaznenog prostora sjajno pogađa za 1-1 . Bila je to treća minuta nadoknade prvog poluvremena i Mourinho je već tada bio smrknut.

VIDEO

A onda je uslijedilo drugih 45 minuta i šok. Iako se nije tako činilo na samom početku. Gotovo pola sata u drugom dijelu ni jedni ni drugi nisu imali veću priliku, no onda se na scenu vraća Coutinho. U 74. minuti primio je jednu odbijenu loptu, napravio korak u kazneni prostor, namjestio se na desnu nogu i ponovno pogodio fantastično. Ovoga puta desnom nogom...

VIDEO

Konačna presuda stigla je niti 10 minuta kasnije. Dva igrača s klupe kombinirala su za novi poraz prvaka na Stamford Bridgeu. Ibe je asistirao, a Benteke zabio za 3-1. Dejan Lovren u igru je ušao u sudačkoj nadoknadi kako bi dodatno osigurao obranu pred Mignoletom posljednjih nekoliko minuta.

VIDEO

Šesti je to poraz Chelseaja u 11 kola, prvaci imaju tek tri pobjede, no navijači su jasno pokazali što misle o nagađanjima o otkazu Portugalcu.

'Jose Mourinho, Jose Mourinho', orilo se sa tribina Stamford Bridgea. Hoće li ih Roman Abramovič poslušati?

11. kolo Premiershipa: Chelsea - Liverpool 1-3

  • 90' KRAJ! Novi poraz Chelseaja
  • 83' GOOOL! Benteke! Gotovo je. Mourinho tone sve dublje. Benteke je zapečatio još jedan poraz prvaka.
  • 74' GOOOL! Opet Coutinho i opet fantastičan gol. Gotovo preslikan gol onom prvom, no ovoga puta zabio je desnom nogom.
  • 46' POČELO je drugo poluvrijeme
  • >>>45'+3' GOOOL! Coutinho je prekrasno zabio na samom kraju prvog poluvremena. Firmino je na rubu kaznenog prostora dodao Coutinhu koji varkom šalje jednog igrača po ćevape, a onda lijevom nogom s ruba kaznenog prostora sjajno pogađa za 1-1.
  • >>>4' GOOOL! Ramires je zabio na samom startu utakmice. Azpillicueta je pobio lijevu stranu, sjajno ubacio u peterac, a tamo se Ramires samo naklonio i zabio za rano vodstvo domaćina između pospanih Škrtela i Sakha.
  • >>>1' Počela je utakmica na Stamford Bridgeu . Od dolaska Jürgena Kloppa na klupu Liverpoola Dejan Lovren odigrao je tek jednu utakmicu, u kupu. Nema ga ni danas u prvih 11, stoperski par čine Škrtel i Sakho, očito prvi izbor sjajnog Nijemca. No Klopp je na Mourinha krenuo i bez klasičnog napadača, na klupi je tek Benteke. Jose je, pak, na klupi ostavio Fabregasa, a vezni red drže Mikel, Ramires i Oscar.

Sastavi

  • Chelsea : Begović - Zouma, Cahill, Terry, Azpilicueta - Mikel, Ramires - Willian, Oscar, Hazard - Costa
  • Zamjene: Amelia, Baba, Matić, Fabregas, Kenedy, Falcao, Remy
  • Liverpool: Mignolet - Clyne, Škrtel, Sakho, Moreno - Lucas, Can, Milner - Lallana, Coutinho, Firmino
  • Zamjene: Bogdan, Lovren, Benteke, Allen, Ibe, Teixeira, Randall
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 177

VIDEO

Dinamo smijenio Vlatku Peras
PRELOMILI SU

Dinamo smijenio Vlatku Peras

Dugo se to spominjalo, ali iz tjedna u tjedan se Vlatka Peras pojavljivala na tribinama, kao i na radnom mjestu u Dinamu. No, na kraju je maknuta s dužnosti

'Petko, ostani': Navijači Dinama sa snažnom porukom Petkoviću, Ristovski poveo veliko slavlje...
REPORTAŽA S FEŠTE

'Petko, ostani': Navijači Dinama sa snažnom porukom Petkoviću, Ristovski poveo veliko slavlje...

Iza Dinama je turbulentna sezona puna uspona i padova, ali i slatkim krajem. 'Modri' su osvojili domaću trostruku krunu, ali možda im je najveća ovosezonska pobjeda atmosfera koju su izgradili s navijačima...
VIDEO Mbappe, koga to gledaš? Otkrili tko je misteriozna cura  s koje Francuz nije skidao pogled
OPROSTIO SE OD SUIGRAČA

VIDEO Mbappe, koga to gledaš? Otkrili tko je misteriozna cura s koje Francuz nije skidao pogled

Mbappe je u Cannesu organizirao oproštajnu zabavu za suigrače u PSG-u. Dok je razgovarao sa suigračima, za oko mu je zapela djevojka koja je mahala francuskom zastavom