Obavijesti

Sport

Komentari 80

Kramarić: Svjetsko prvenstvo će osvojiti Brazil, a neki igrači će se možda prehladiti na stadionu

Kramarić: Svjetsko prvenstvo će osvojiti Brazil, a neki igrači će se možda prehladiti na stadionu

Messi je najbolji igrač koji je ikad kročio nogom na teren, neće se takav igrač više roditi. Očekivao sam i gore vrijeme ovdje, to neće biti problem. Svjetsko će gorjeti, kaže napadač 'vatrenih'

VIDEO

Dva su dana ostala do prve utakmice hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Kataru. U srijedu u 11 sati na stadionu na kojem je Ekvador u nedjelju pobijedio domaćina Katar na otvaranju (2-0) "vatrene" čekaju Marokanci.

POGLEDAJTE VIDEO: Gigantski Modrićev plakat u Dohi

Pokretanje videa...

Gigantski Modrićev plakat u Dohi 01:10

Pred novinarima u kampu Al Ersal 3 dojmove su otkrili reprezentativci Andrej Kramarić i Borna Sosa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tebi je drugi SP, kako se ti osjećaš i kakva je konkurencija u napadu?

- Motivirani smo svi, pripremljeni za svaku utakmicu. Uvijek govorim da moramo imati sreće i u životu, pa i u nogometu, što nas je poslužilo i u Rusiji. Imamo kvalitetne i potentne igrače, super smo momčad, ali ako to ne pokažemo na terenu, ništa to ne znači. Možemo ponoviti rezultat u Rusiji, ali glupo je to najavljivati. Drago bi nam bilo da prođemo skupinu, a onda što Bog da. Nadam se lijepim uspomenama. Konkurencija? Svi su dečki super, normalno je imati konkurenciju. Okolina je zdrava, to te motivira da budeš bolji.

Što reći o karakteristikama suigrača u napadu, kako će ih izbornik koristiti?

- Da sam trener, odgovorio bih na to. Kako nisam trener, ne mogu odgovoriti na to. A dečki ne bi bili tu da nemaju fenomenalnu kvalitetu, svi znaju o kakvim se igračima radi. Hrvatska je puna potentnih, kvalitetnih, psihčki jakih igrača koji su spremni igrati na Svjetskom prvenstvu.

Rekao si da navijaš za Messija, a da će SP osvojiti Brazil. Stojiš li i dalje kod toga?

- Mislim da 95 posto nogometaša svjesno da je Messi najbolji igrač koji je ikad igrao i kročio nogom na teren, neće se takav igrač više roditi. Zato navijam za njega, ali u nekim svojim računicama mislim da će biti Brazil.

Kakav je odnos s izbornikom?

- Važna mi je podrška trenera, kao i svakom igraču. Osjećam se slobodniji na terenu, želim dati sve na terenu i imati razlog za slavlje.

Kako komentiraš da je SP usred sezone i kako vidiš vremenske uvjete?

- Očekivao sam i gore vrijeme, solidno smo se priviknuli. Malo zapuše i hladni povjetarac, u glavi smo svi spremni. Vrijeme neće biti problem, možda ćemo se i neki prehladiti ako je klimatizirano kako svi govore. Tajming je super, uvijek se velika natjecanja igraju na kraju sezone, a igrači sad nisu toliko umorni. Svi će pucati od energije i mislim da će Svjetsko gorjeti.

Jesi li kad igrao na klimatiziranom stadionu, kako se prilagoditi?

- Bili smo ovdje u ožujku, temperatura je unutra bila ugodna. Ako će se to ponoviti, neće biti nikakvih vremenskih prilika koje će nas ograničavati. Jedino će se ovi koji će biti sa strane, stvarno mislim da će se prehladiti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve