Obavijesti

Sport

Komentari 145

Dinamo lako pobijedio Rijeku i otišao na 17 bodova prednosti!

Dinamo lako pobijedio Rijeku i otišao na 17 bodova prednosti!
9

Prva HNL za Dinamo je jednostavno prelagana. Rijeka je povela u 6. minuti, ali Modri su dominirali od prvog do posljednjeg sučevog zvižduka. Bjelica je odmarao ključne igrače, a Bišćanu su nedostajala čak osmorica

VIDEO

Dinamo-Rijeka 3:1... Dinamove pričuve nakon šest minuta upale su u minus, ali su na kraju zapravo lako riješile Rijeku koja je na Maksimir došla bez čak osmorice igrača. Puljićev gol za 0:1 bio je tek iluzija koju su srušili Gavranović, Perić i Moro.

Dinamu je HNL prelagana

Između dva europska sudara s Benficom Modri su lako riješili i najteži mogući HNL-rebus. Sve govori tablica. Šampion Dinamo ima 17 bodova više od druge Rijeke!

 

Ključni trenuci

0:1 (6') Krasna akcija Bijelih: Bušnja na lijevu stranu do Mamića koji ubacuje na peterac, a Jakov Puljić pored loše postavljene obrane Dinama iz teške situacije u padu sjajno skreće loptu u donji lijevi Zagorčev kut - 0:1! Sedmi Puljićev ovosezonski gol u Prvoj HNL.

1:1 (42') Stalni pritisak Modrih plodom je urodio nakon 42 minute. Gužva u Rijekinom kaznenom prostoru koji je pod gotovo stalnim pritiskom, odbijanac ide na nogu Mariju Gavranoviću koji iz blizine zakucava u mrežu svojeg bivšeg kluba. Apsolutno zasluženo poravnanje.

2:1 (57') Modri su sve okrenuli iz prekida. Slobodnjak Kadziora slijeva, a stoper Dino Perić glavom zabija sa 7-8 metara pored loše postavljene i premlake Rijekine obrane. Preokret.

3:1 (70') Andrić čim je ušao radi nered u Rijekinom kaznenom prostoru, daje loptu Atiemwenu koji ju odlaže na čisti šut što koristi Nikola Moro te sa desetak metara zabija u donji lijevi kut Simona Sluge (pokriven, nije mogao bolje reagirati). Definitivno riješeno pitanje pobjednika.

Slijedi: Benfica!

Bišćanu je sve bitnija - Rijekina juniorska momčad. Jer od četiri žuta kartona koje su Riječani večeras dobili u Maksimiru, dva su eliminirajuća: Gorgon i Mamić neće smjeti igrati za tjedan dana na Rujevici u derbiju s Osijekom.

Što se Dinama tiče... Prva HNL je odavno riješena. Rijeka im je došla između dvije povijesne EL-utakmice i Modri su to riješili 'kao zagrijavanje' za Lisabon. Slijedi Europa i - Benfica!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 145
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu