Obavijesti

Sport

Komentari 155

Hrvatski maestro opet briljirao! Modrić zabio spektakularan gol, Real je srušio nemoćnu Barcu...

Hrvatski maestro opet briljirao! Modrić zabio spektakularan gol, Real je srušio nemoćnu Barcu...

Real Madrid je u sjajnom El Clasicu srušio Barcelonu 3-1 na Camp Nou! Vidjeli smo dva gola u prvih osam minuta kada su zabijali Valverde i Fati, a pobjedu Realu donijeli su Ramos i sjajni Luka Modrić...

Nakon što ih je prvog dana ožujka nokautirao na Santiago Bernabeuu, Real Madrid je opet napakostio Barceloni i to u njezinom dvorištu. Messi je bio nevidljiv i nezainteresiran, vezni red Barce potpuno nadigran i nemoćan, a obrana je puštala na sve strane. U takvim okolnostima je jednostavno nemoguće očekivati nešto protiv ovakvog Reala koji kažnjava svaku pogrešku.

Pokretanje videa...

luka modrić 02:37

Kako se i očekivalo, utakmica je krenula pakleno. Već u petoj minuti Valverde je zabio za 1-0 nakon izvanredne Benzemine lopte, a samo tri minute kasnije Ansu Fati (17)  je postao najmlađi igrač koji je zabio u El Clasicu. Mladi napadač je izjednačio na 1-1 nakon odlične Albine asistencije.

Igrao se otvoren nogomet, gol je visio u zraku, a obje momčadi su neumorno jurcale naprijed-nazad. Kako se bližilo poluvrijeme, to je tempo padao, a onda je Barca u drugom poluvremenu preuzela konce igre. Tako se barem činilo. Držala je posjed i diktirala tempo, ali to je sve bilo bezopasno. Ramos je odlično motrio na Messija koji je bio nemoćan, a onda ih je nasamario i u napadu izborivši penal. 

La Liga Santander - FC Barcelona v Real Madrid

Potpuno je neobjašnjivo i nejasno zašto je Lenglet vukao Ramosa za ruku uoči kornera u svome šesnaestercu u potpuno bezazlenoj situaciji u kojoj lopta nije ni išla na španjolskog stopera. Iskusni Ramos, kakav je, naravno da je to iskoristio i odmah pao na pod. Nakon pregleda VAR snimke, Ramos je dobio penal kojeg je i zabio za 2-1 u 63. minuti.

Real se nakon toga povukao i čuvao rezultat, ali Barcelonina igra bila je toliko troma i bezidejna pa je izgledalo da ne bi zabila i da se igra do sutra. Spore kretnje u veznom redu, jako spora tranzicija i gosti su ih bez problema kontrolirali. A kada su vidjeli da mogu zagristi još jače, to su i napravili. U 80. minuti Neto je sjajno obranio Ramosu i Kroosu ogromne prilike, ali u 90. minuti nije ništa mogao kada je hrvatski maestro pokazao zašto je već godinama jedan od najboljih veznjaka svijeta. 

La Liga Santander - FC Barcelona v Real Madrid

Luka je gurnuo loptu u for za Viniciusa kojeg je Neto pokupio zajedno s loptom. Ipak, lopta je par sekundi kasnije opet završila kod hrvatskog veznjaka, a on je onda odlučio poslati golmana Katalonaca na pravi ringišpil. Poslao ga je prvo udesno, a Neto je nasjeo. Nakon toga, kad je Luka otišao ulijevo, već je bilo prekasno... Zabio je prekrasan gol vanjskom za konačnih 3-1.

La Liga Santander - FC Barcelona v Real Madrid

Real je tako još jednom nemoćnu Barcu bacio u očaj i ostavio ju samu sa svojim problemima, a sebi osigurao veliku pobjedu. Ovo je Barceloni čak treći poraz nakon prvih šest kola što ju je smjestilo na deseto mjesto. Vjerovali ili ne, Modriću je to prvi gol u El Clasicu. Rakitić je zabio dva, a Davor Šuker četiri. 

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
El Clasico 16.00 , Camp Nou, Barcelona
Barcelona
Fati 8'
1 : 3
Real Madrid
Valverde 5', Ramos 62', Modrić 90'
Sortiranje događaja
KRAAJ

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj! Real je pobijedio Barcelonu 3-1 u spektakularnom susretu u kojem je hrvatskom maestru bilo dovoljno pola sata da pokaže svoju magiju.

Real je poveo preko Valverdea u 5. minuti, a Fati je izjednačio u osmoj. Gledali smo otvoreni susret s puno prilika, a u drugom dijelu je Barcelona dominirala do penala kojeg je izborio Ramos. Od tada su se realovci povukli i čuvali rezultat, a Barca je bila totalno nemoćna. A onda sama završnica. Modrić je dobio loptu, srušio Neta na stražnjicu svojim driblinzima i vanjskom zabio za 3-1! 

Luki je to prvi gol u El Clasicu, dva je zabio Rakitić, a četiri Davor Šuker...

90'

Goooooooooooooooooooooooooooool! Lukaaaaaaaaaaaaaaaa Modriiiiiiiiiić! Kakav gol hrvatskog kapetana. Prošao je Neta, a onda vanjskom zabio za 3-1!

86'

Što sada radi Neto!!!! Obranio je Ramosu i Kroosu nevjerojatne udarce! Pa čovjek drži svoju Barcu na životu, mogu li domaćini barem do boda?

82'

Očajni Koeman radi sve samo kako bi njegova momčad došla barem do boda. Izašli su Busquets i Fati, a ušli Griezmann i Trincao...

76'

Tempo je totalnooo pao. Real se u potpunosti povukao i čuva rezultat, a Barca je toliko bezidejna da se do besvijesti dodaje i očito očekuje da se neka rupa u obrani gostiju stvori sama od sebe...

Komentari 155