Obavijesti

Sport

Komentari 188

VIDEO 'Modri' srušili Goricu golovima Kulenovića i Bulata, Ademi ušao u elitno društvo

VIDEO 'Modri' srušili Goricu golovima Kulenovića i Bulata, Ademi ušao u elitno društvo
7

GORICA - DINAMO 0-2 Sandro Kulenović doveo je Dinamo u vodstvo u 13. minuti. U 88. točku na 'i' stavio je Marko Bulat. Arijan Ademi došao je do 311. nastupa u HNL-u. Sad je u top 10 po broju nastupa u ligi

Pobjednički niz nastavili su nogometaši Dinama koji su tri boda osvojili i u 30. kolu HNL-a, u gostima su pobijedili Goricu 2-0 (1-0).

U 13. minuti Dinamo je poveo golom Sandra Kulenovića, a utakmica je riješena u 87. minuti kada je za 2-0 pogodio Marko Bulat. Velikogoričani su ove sezone bili neugodan suparnik Dinamu. Jednom su odigrali 0-0 na maksimirskom stadionu, dok su u Velikoj Gorici pobijedili 2-1.

VIDEO golova pogledajte OVDJE.

Novom pobjedom Dinamo je nastavio s pritiskom na vodeću Rijeku. Trenutačno Dinamo ima dva boda manje od Rijeke koja u nedjelju igra dvoboj ovog kola, gostovanje u Puli kod Istre 1961. Idućeg tjedna Dinamo će odraditi zaostali susret protiv Varaždina. Gorica je ostala na šestom mjestu ljestvice.

Prvu šansu na subotnjem ogledu stvorio je Dinamo, a u petoj minuti je udarac Baturine zaustavio velikogorički vratar Banić. Gosti su ipak uspjeli povesti ranim pogotkom i to u 13. minuti. Opet je u glavnoj ulozi bio Baturina koji je poslao sjajnu asistenciju prema Kulenoviću koji je lako nadmudrio suparničkog vratara i zabio za 1-0.

Nakon vodstva Dinamo je nastavio dominirati travnjakom, ali se usporedno i Gorica budila sa željom da zaprijeti suparniku. U 26. minuti je Gorica imala prvu veliku šansu. Rukavina, Dinamov igrač na posudbi, prevario je Ristovskog, ali je Nevistić spriječio izjednačujući pogodak.

Do kraja poluvremena još je jednu veliku šansu imao Dinamo, ali udarac Vidovića je tom prilikom blokiran.

Drugo poluvrijeme nije promijenilo stanje na terenu. Dinamo je bio bolji, okomitiji te je stvarao šanse i tražio drugi pogodak. Prvo su pokušali Kaneko i Kulenović, a potonji igrač je imao savršenu priliku za 2-0 u 68. minuti. Sučić je sve pripremio, poslao povratnu loptu, ali je Kulenović promašio prazna vrata.

Neizvjesnost je trajala do 87. minute kada je Dinamo dao drugi pogodak. S vrha šesnaesterca pucao je Bulat, a lopta se djelomično odbila od bloka i završila u mreži za konačnih 2-0 Dinama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
30. kolo SuperSport HNL-a 19.00 sati , Stadion Radnik, Velika Gorica
Gorica
0 : 2
Dinamo
Kulenović 13', Bulat 88'
Sortiranje događaja
90+6'

Prošao je Bruno Petković nekoliko igrača, potom je šutirao, ali je blokiran. U nastavku je tukao Josip Mišić, ali otišlo je to iznad gola. Patrik Kolarić označio je kraj dvoboja.

90+3'

Arber Hoxha projurio je po lijevoj strani, došao je do same linije pa pokušao ubaciti, ali pogodio je samo stativu.

90'

Gledat ćemo šest minuta sudačke nadoknade.

88'

Gooooooooooooooooooooooooool! Precizan udarac Marka Bulata. Stigao je do četvrtog gola ove sezone. Lijepo je pucao s 20-ak metara, lopta je nekoga i dirala i prevarila Banića.

87'

Iz igre je izašao Gabrijel Rukavina, a ušao je Luka Vrzić. Vrziću je tek 17 godina, mladi je reprezentativac i velika perspektiva turopoljskog kluba.

Komentari 188