Obavijesti

Sport

Komentari 100

Mladi dinamovci se uz još jedno isključenje oprostili od Europe

Mladi dinamovci se uz još jedno isključenje oprostili od Europe
21

Imali su "modri" inicijativu po pitanju udaraca, ali ništa nije htjelo ući, a Basel je mirno držao prednost 2-0 iz prve utakmice. Koščević je u 72. minuti dobio treći crveni karton Dinama u četvrtoj utakmici

Juniori Dinama odigrali su u srijedu u uzvratnom susretu Lige prvaka mladih na Maksimiru 0-0 s Baselom što znači da završavaju svoj nastup u ovom natjecanju.

Prvi susret u Švicarskoj dobila je momčad Basela sa 2-0 i zahvaljujući toj pobjedi Švicarci idu u šesnaestinu finala Lige prvaka mladih.

Zagreb: UEFA Liga prvaka mladih, put prvaka, 2. kolo,  GNK Dinamo - FC Basel

Prijetili su juniori Dinama u više navrata golu Basela, ali lopta nije ulazila u gol. Iako su inicijativu imali i u drugom poluvremenu, situacija im je dodatno otežana nakon što je Zlatan Koščević u 72. minuti zaradio drugi žuti karton zbog čega je isključen, a Dinamo je do kraja utakmice igrao s igračem manje.

Komentar utakmice pročitajte OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Uefina Liga mladih, put prvaka, 2. kolo, uzvrat 14.00 , Stadion Maksimir
Dinamo
0 : 0
Basel
Sortiranje događaja
90+3'

Kraj utakmice, Dinamo je remijem 0-0 ispao iz Europe, Basel ide u šesnaesetinu finala Lige mladih zahvaljujući pobjedi 2-0 iz prve utakmice. Skromna jesen juniora "modrih" završila je još jednim razočaravajućim rezultatom. Ostaje im lov na prvenstvo gdje imaju bod više od Hajduka uz utakmicu manje.

87'

Situacija koja možda najbolje pokazuje nemoć mladih dinamovaca. Nakon povratne lopte iz slobodnjaka Tin Miljak pucao je neometan sa sedam, osam metara i pogodio suigrača Majića.

83'

Dinamu je ovo bio treći crveni karton u četvrtoj, vjerojatno i posljednjoj europskoj utakmici ove sezone. Unatoč isključenju Ivana Cvetka u prvoj utakmici pobijedili Istanbul Bašakšehir 2-1. U prvoj utakmici s Baselom pocrvenio je Vito Čaić, a sad i Zlatan Koščević.

75'

Zamjena u Dinamu, Leo Rimac umjesto Tomasa Bakovića.

72'

Drugi žuti karton za Zlatana Koščevića! Nepotreban potez, produžio je nogu nakon što je ovaj pokušao ukrasti koju sekundu odugovlačenjem, sudac mu je pokazao drugi žuti. Ako je bilo kakve nade u preokret, sad je ona vrlo, vrlo mala.

Komentari 100