Obavijesti

Sport

Komentari 29

Lazio - Bayern 1-0: Novi šok za Bavarce i početni udarac Lazija

Lazio - Bayern 1-0: Novi šok za Bavarce i početni udarac Lazija
5

Dayot Upamecano skrivio je penal u 67. minuti i još pritom dobio crveni karton. Immobile je bio precizan s bijele točke, a Bavarci s igračem manje nisu uspjeli izvući barem neriješeni rezultat u prvoj utakmici osmine finala

U prvom susretu osmine finala nogometne Lige prvaka Lazio je na Olimpicu pobijedio Bayern Munchen sa 1-0, dok je u drugom susretu večeri PSG na Parku prinčeva porazio Real Sociedad sa 2-0.

Champions League - Lazio v Bayern Munich

Odlučujući u susretu igranom na Olimpicu postigao je Ciro Immobile u 69. minuti iz kaznenog udarca kojeg je skrivio Dayot Upamecano i pritom zaradio crveni karton. Uzvrat je 5. ožujka u Munchenu.

Prvu priliku su imali gosti, Harry Kane se u sedmoj minuti našao u odličnoj poziciji, ali je loše pucao iznad prečke. U 22. minuti je prvi put zaprijetio i domaćin, Luis Alberto je pucao sa 25 metara, ali pored gola.

Bayern nije mogao 'slomiti' Lazio

U 32. minuti udarac je okušao Leroy Sane, ali ponovo nije bilo prave opasnosti za domaća vrata. Osam minuta kasnije pucao je i Jamal Musiala, ali također neprecizno.

Champions League - Lazio v Bayern Munich

Na otvaranju drugog dijela Lazio je imao sjajnu priliku. Upamecano je pogriješio i izgubio loptu. Alberto je proigrao Gustava Isaksena koji je izbio sam ispred Manuela Neuera, ali je njemački golman sjajno reagirao.

Ključni trenutak dogodio se u 67. minuti kada je Dayot Upamecano još jednom pogriješio. Ovoga puta je skrivio kazneni udaraca zaradivši pritom i crveni karton. Upamecano je oborio Isaksena i za francuskog suca Francois Letexiera nije bilo dvojbe.

Champions League - Lazio v Bayern Munich

Udarac s bijele točke je precizno izveo Ciro Immobile postigavši 206. gol u dresu rimskog kluba. U samoj završnici Lazio je mogao i uvjerljivije slaviti. U 89. minuti Felipe Anderson je imao odličnu priliku, no loše je reagirao. Lijepu priliku u drugoj minuti nadoknade nije iskoristio niti Pedro pa Bavarci naa koncu mogu biti i sretni što napuštaju Rim samo s golom zaostatka.

Zanimljivo, Bayern je prema vratima rimskog kluba putio 15 udaraca, ali niti jedan u okvir gola.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Lazio - Bayern, Liga prvaka 21:00 , Stadion Olimpico, Rim
Lazio
Immobile 70'
1 : 0
Bayern
Sortiranje događaja
90+5'

Kraj utakmice, Lazio je pobijedio Bayern 1-0! Gotov je i susret PSG-a i Real Sociedada, u kojoj je francuski prvak slavio 2-0.

90'

Još pet minuta sudačke nadoknade i nade za Bayern.

86'

Kane je pucao iz slobodnog udarca, ali je pogodio živi zid, a pri pucanju se i poskliznuo.

82'

Mijenja i Bayern u nadi da izjednači rezultat. Ulaze Tel i Choupo-Moting, a izašli su Mulelr i Sane.

81'

Gila se ozlijedio za Sociedad, a izašao je i Alberto. Ušli su Kamada i Patric. 

 

Komentari 29