Obavijesti

Sport

Komentari 68

Imamo novo postolje! Čudesna Zrinka do rezultata karijere...

Imamo novo postolje! Čudesna Zrinka do rezultata karijere...

Fantastična Zrinka Ljutić osvojila je drugo mjesto u slalomu u slovačkoj Jasni. Pobijedila je Mikaela Shiffrin koja je bila brža od naše skijašice za 14 stotinki

Četiri slaloma u nizu nije završila. Hrabrila je sama sebe, govorila kako ju to nije potreslo i da je i dalje sigurna u sebe. Pokazala je to sjajna predstava u veleslalomu u subotu gdje je bila četvrta, što joj je najbolji rezultat u karijeri u toj disciplini. Bila je to samo uvertira u današnji senzacionalni slalomski dan.

Pokretanje videa...

zrinka ljutić 02:09

Čudesna Zrinka Ljutić nastavlja pisati povijest hrvatskog skijanja. Nakon što je u subotu osvojila četvrto mjesto u veleslalomu u slovačkoj Jasni, što joj je najbolji rezultat u toj disciplini i naš najbolji plasman još od prvog mjesta Janice Kostelić iz 2006. godine, naša skijašica danas se domogla postolja!

Zrinka do drugog postolja 

Osvojila je drugo mjesto u slalomu s vremenom 1:48.35 i došla do najboljeg rezultata u karijeri. Jedino postolje do sada joj je bilo ono otprije godinu dana kada je bila treća u Spindlerovu Mlynu.

Ljutić osvojila treće mjesto u Špindlerovom mlinu, Leona Popović peta

Zrinka je bila fantastična u obje vožnje. Nakon prvog laufa bila je druga pa u drugoj vožnji s velikom prednošću ušla u cilj kao prva. Opasno je pritisnula Mikaelu Shiffrin koja je prije zadnjeg prolaza izgubila gotovo svu prednost, ali je na koncu ipak slavila s 14 stotinki prednosti u odnosu na našu skijašicu. Treća je bila Anna Swenn-Larsson s 81 stotinkom zaostatka. 

Alpine Skiing: Stifel Killington Cup

Zrinka i Leona su u samom skijaškom vrhu, a vjerujemo kako je pitanje trenutka kada će jedna od njih konačnu osvanuti na najvišoj stepenici postolja. Na pobjedu čekamo od 2006. godine. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
SHIFFRIN SLAVILA

Mikaela Shiffrin je imala 14 stotinki prednosti i pobijedila ispred naše skijašice. Zrinka nas je opet učinila ponosnima i došla do svog najboljeg rezultata u karijeri.

Prvo postolje osvojila je prije godinu dana u Špindlerovom Mlynu kada je bila treća. 

IMAMO POSTOLJE!

Imamo novo postolje! Fantastična Zrinka Ljutić ušla je u cilj kao prva s vremenom 1:48.35, ostala je još samo Mikaela Shiffrin.

SRETNO, ZRINKA!

Zrinka Ljutić je na redu. Idemo po postolje!

12.57

Nova promjena na vrhu! Anna Swenn Larsson odradila je sjajnu drugu vožnju i prošla u cilj kao prva s vremenom 1:49.02.

12.56

Camile Rast drži prvo mjesto uoči dolaska na stazu onih najboljih. Zrinka će na stazu za nekoliko minuta.  

Komentari 68