Obavijesti

Sport

Komentari 58

Lokomotiva - Osijek 1-0: Lokosi s igračem manje do polufinala Kupa! Mierez promašio penal

Lokomotiva - Osijek 1-0: Lokosi s igračem manje do polufinala Kupa! Mierez promašio penal
10

Igrača više i penal imao je Osijek, ali ni to mu nije pomoglo. Lokomotiva je slavila 1-0 golom Mudražije i ušla u polufinale Kupa. Domaćini su u drugom dijelu igrali bez isključenog Mersinaja, a Šubarić je obranio penal Mierezu

Nogometaši Lokomotive prvi su polufinalisti Hrvatskoga kupa nakon što su u četvrftinalu u Kranjčevićevoj s 1-0 (0-0) pobijedili Osijek, te tako pokvarili Osječanima 77. rođendan. 

Pobjednički gol zabio je Robert Mudražija u 51. minuti, a u 86. minuti je kazneni udarac Osječanina Ramona Miereza obranio junak dvoboja vratar Zvonimir Šubarić.

Bila je to 53. međusobna utakmica Lokosa i Osijeka, ali prva u Kupu, te je došla samo četiri dana nakon što su isti akteri u Kranjčevićevoj remizirali u prvenstvu (1-1).

Zagreb: Sraz Lokomotive i Osijeka u 1/4 finalu SuperSport kupa

U prvom dijelu igralo se prečvrsto i pretvrdo, bez gotovo ijedne ozbiljnije prilike, te se iz tog perioda samo izdvaja samo pokušaj glavom braniča domaćih Branimira Kalaice u 38. minuti.

I u 51. minuti Lokomotiva je povela pogotkom Roberta Mudražije. Iz slobodnog udarca s 40-tak metara ubacio je Ivan Canjuga, Mateo Marić glavom u padu proslijedio do potpuno samog Mudražije, koji lako pogađa mrežu svog bivšeg kluba.  

Zagreb: Sraz Lokomotive i Osijeka u 1/4 finalu SuperSport kupa

Osječani su nakon primljenoga gola postali puno opasniji, a u 61. minuti isključen je branič Lokomotive Albanac Jon Mersinaj zbog dva žuta kartona.Vratar Lokomotive Zvonimir Šubarić obranio je opasan šut glavom Slavka Bralića par minuta kasnije, a potom i dva udarca iz blizine Marina Prekodravca.

Zagreb: Sraz Lokomotive i Osijeka u 1/4 finalu SuperSport kupa

U 83. minuti udarac Naila Omerovića rukom je zaustavio Marić, a sudac Kolarić je nakon duge provjere VAR-a dosudio penal. Kao i prije četiri dana, kada je otprilike u istom periodu utakmice izjednačio, penal je izveo Argentinac Ramon Mierez, no ovoga puta je junak dvoboja Šubarić zaustavio njegov udarac.  U 97. minuti je Šubarić čudesno, nogama obranio šut Antona Matkovića i odbveo Lokomotivu u polufinale.

Danas još igraju Hajduk i Varaždin, a u srijedu Dinamo - Gorica i Rudeš - Rijeka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Četvrtfinale Kupa 14 sati , Stadion Kranjčevićeva, Zagreb
Lokomotiva
Mudražija 51'
1 : 0
Osijek
Sortiranje događaja
KRAJ

Kraj! Lokomotiva je s igračem manje prošla u polufinale!

90+7'

Što je obranio Šubarić!!!! Matković je imao zicer s dva metra, ali čudesni Zvonimir skida nemoguće.

90+4'

Što je promašio Fetai! Imao je meč loptu, izašao je sam na Malenicu, ali promašio je gol za jedno tri metra. 

90+3'

Čabraja je napravio novu promjenu da malo potroši vrijeme. Fetai je ušao umjesto Mudražije.

90+2'

Igrači momčadi koja vodi često imaju problema s ozljedama u završnici utakmice, a taj sindrom zahvatio je i golmana Lokomotive. Pao je travnjak i zatražio pomoć. 

Komentari 58