Obavijesti

Sport

Komentari 142

Novi šok za Čačića: Za Kosovo i Finsku otpao je i Ivan Rakitić

Novi šok za Čačića: Za Kosovo i Finsku otpao je i Ivan Rakitić
7

Ante Čačić na press konferenciji pred kvalifikacijske utakmice s Kosovom i Finskom otkrio je kako je s popisa za te utakmice otpao i Ivan Rakitić, a u reprezentaciju je pozvan Domagoj Antolić

VIDEO

Pred hrvatskom reprezentacijom dva su teška gostovanja (Kosovo i Finska), a izbornik Ante Čačić na prvu konferenciju za medije u ovoj 'akciji' donio je loše vijesti. Nakon što su s popisa otpali Luka Modrić i Dejan Lovren, sada je otkrio da Kosovo i Finsku propušta i Ivan Rakitić zbog ozljede Ahilove tetive.

Cacic u problemima, kako bez Modrica. Gracan ostao bez igraca...

Posted by 24sata on Monday, 3 October 2016

- Kao što znate Luka Modrić je operiran i nadamo se da će se što prije vratiti. Slična stvar, bez zahvata, je i kod Dejana Lovrena tako da smo umjesto njega pozvali Mateja Mitrovića. Ivan Rakitić je ozlijeđen, a umjesto njega pozvan je kapetan Dinama Domagoj Antolić - rekao je Čačić te dodao:

- Kosovo i Finska su reprezentacije koje moramo respektirati, ali ne smijemo tražiti alibi.

Jeste li odlučili tko će zamijeniti ozlijeđene igrače?

- Imam ideje i razmišljanja, ali to ćemo prije utakmice. Imamo još tri treninga i vjerujem u naše igrače. Vjerujem u naše zajedništvo, vjerujem u pozitivu i vjerujem da ćemo u obje utakmice napraviti što trebamo.

Tko će igrati u napadu?

- Zna se koji su naši napadači. Svi su zdravi i svi će doći. Za početnih 11 ću se odlučiti neposredno prije same utakmice.

Kosovo će Hrvatsku dočekati u vatrenoj atmosferi.

- Stadion će biti pun do posljednjeg mjesta. Bit će vatrena atmosfera. Siguran sam da će naša reprezentacija biti dočekana s respketom, s poštovanjem. Siguran sam da će njihovi navijači biti 12. igrač svojoj reprezentaciji. Našim igračima je to poticajna atmosfera, oni su navikli tako igrati.

Jedan od kandidata da uskoči u Modrićeve ili Rakitićeve kopačke je Marcelo Brozović koji ne igra u Interu.

- Ne mogu komentirati zašto je Brozović ispao iz momčadi Intera. Nažalost, dobar dio naših igrača sada nije u natjecateljskom ritmu, ali to ne mogu mijenjati. A što se tiče Brozovićeva ulaska protiv Turske... on tako uglavnom ima reakcije, nije to bilo samo protiv Turske. S tim gestama nije pokazao nešto zbog čega bih mu ja, s obzirom da ga poznam, pridavao epitet zločestoće ili nešto slično.

Kako Hrvatska treba igrati bez Luke i Rakete? Treba li Čačić mijenjati formaciju?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 142

VIDEO

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL
Modrićeva poruka Kroosu ganula je mnoge: 'Prijatelju, još samo jedno moraš postići...'
SVI ODLAZE, A ON JE I DALJE TU

Modrićeva poruka Kroosu ganula je mnoge: 'Prijatelju, još samo jedno moraš postići...'

Dragi Toni, teško mi je napisati ove riječi. Svijet nogometa je tužan jer odlazi jedan povijesni nogometaš, a priznajem da sam i ja jako tužan, napisao je emotivni Luka svome suigraču