Obavijesti

Sport

Komentari 367

Novaka vode u pritvor na tajnoj lokaciji, novo saslušanje je već noćas! Sudac Kelly se povukao

Novaka vode u pritvor na tajnoj lokaciji, novo saslušanje je već noćas! Sudac Kelly se povukao

U petak rano ujutro australski ministar za imigraciju Alex Hawke ukinuo je vizu najboljem svjetskom tenisaču samo tri dana prije početka Australian Opena. Odvjetnici su pokrenuli žalbu o kojoj će se odlučivati u subotu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Deportacija Novaka Đokovića 14. siječnja , Melbourne
Sortiranje događaja
NOVI SUDAC

Novo saslušanje prvotno je bilo zakazano za nedjelju, a Savezni sud naknadno je objavio kako se sve seli već na subotu u 10.15 ujutro, odnosno u 0.15 po hrvatskom vremenu, ali navodno se neće odlučivati o deportaciji nego slijede uvodna izlaganja pred novim sucem. 

BIVŠI NOVAKOV TRENER

- Nije mi ovo iznenađenje. Znao sam da će ovako završiti još prvog dana kad su rekli da za to postoji šansa. Ponašaju se prema njemu kao prema kriminalcu. Napravili su kaos, može ih biti sram zbog načina na koji se ponašaju prema čovjeku koji je devet puta osvajao taj turnir. Namjestili su mu bombu i još su ga stavili u azilantski hotel. To je sramota. Nije prvi put da ga tretiraju drukčije od Federera i Nadala. Igrat će druge turnire, nije ovo kraj svijeta -  rekao je bivši Đokovićev trener Nikola Pilić.

NOVI TERMIN SASLUŠANJA

Savezni sud Australije objavio je kako će se saslušanje u slučaju Novaka Đokovića protiv ministra za imigraciju održati već u subotu u 10.15 ujutro po lokalnom vremenu, odnosno 15 minuta iza ponoći u noći na subotu. Sve će prenositi na YouTubeu.

SASLUŠANJE ZAVRŠENO

Nakon gotovo dva i pol sata rasprave, uz stanke, završeno je saslušanje kod suca Anthonyja Kellyja. Obje strane složile su se da Đokovića odvedu u pritvor nakon što obavi intervju sa službenicima. No gdje će biti intervju i gdje će ga pritvoriti još nije poznato. Zbog moguće medijske pompe i sigurnosne situacije s prosvjednicima dogovorit će se o tajnoj lokaciji.

KELLY ODUSTAJE OD SLUČAJA

Sudac Anthony Kelly sa Saveznog okružnog suda prebacuje slučaj na Savezni sud. Rekao je kako ne želi sudjelovati u medijskom cirkusu.

Novaka će u subotu intervjuirati službenici, a od 10 do 14 sati moći će biti sa svojim odvjetnicima. Nakon toga prebacit će ga u imigracijski pritvor gdje će ostati do nedjeljnog saslušanja.

Komentari 367