Obavijesti

Sport

Komentari 100

VIDEO Velika pobjeda Lokosa! Bubanja srušio nemoćni Osijek

VIDEO Velika pobjeda Lokosa! Bubanja srušio nemoćni Osijek
10

Lokomotiva je povela u prvom dijelu golom Bubanje, a zatim stvorila niz šansi. Aliyu je pogodio gredu i stativu, a zatim ju je zatresao i Stojković. Osijek nije pokazao baš ništa. Prijetio je svega dva puta

Nogometaši Lokomotive u susretu su 20. kola HNL-a kao domaćini na stadionu u Kranjčevićevoj ulici svladali Osijek 1-0 (1-0).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Svi smo jedna obitelj 01:33

Strijelac jedinog gola bio je Vladan Bubanja u 39. minuti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Lokomotiva je u prvom poluvremenu potpuno nadigrala Osijek i za svoju bolju igru bila nagrađena pogotkom u završnici tog dijela igre. Pivarić je izveo slobodni udarac s desne strane, a na prvoj vratnici na petercu najviši u skoku je bio Bubanja koji je lijepim trzajem glavom svladao Malenicu.

Imala je Lokomotiva veliku priliku za vodstvo i u 19. minuti kada je Aliyu u istoj akciji pogodio gredu pa vratnicu. Domaći su početkom nastavka još jednom pogodili okvir gola, u 57. minuti Stojković je okušao udarac s 20-ak metara nakon što mu je Kulenović primirio loptu, no iako je svladao Malenicu nije uspio povećati prednost svog sastava.

Osijek je u ovoj utakmici potpuno razočarao, tijekom svih 90 minuta uputio je samo jedan udarac prema suparničkim vratima, a stvorio svega dvije ozbiljnije šanse.

Sedma Lokomotiva je ovom pobjedom stigla do učinka od 22 boda, tri više od osme Rijeke, dok je treći Osijek ostao na 34 boda, četiri manje od drugog Hajduka.

Na vrhu je Dinamo sa 45 bodova. (Hina)

VIDEO GOLOVA POGLEDAJTE OVDJE

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
SuperSport HNL, 20. kolo 15.00 , Kranjčevićeva, Zagreb
Lokomotiva
Bubanja 39'
1 : 0
Osijek
Sortiranje događaja

KRAJ! Lokomotiva je napravila pravi podvig i s 1-0 srušila favorizirani Osijek!

90+4'

Žuti karton za Miereza. Dobio ga je zbog prekršaja nad Kačavendom.

Igrat će se šest minuta sučeva dodatka.

88'

Evo još jednog velikog povratka za Lokomotivu! U igru je ušao Lukas Kačavenda, velika nada koja se ozlijedila na pripremama. Priliku je dobio i Kalaica.

Iz igre su izašli Milićević i Aliyu.

85'

Nova zamjena kod Lokomotive. Stojković je završio današnji nastup, a nakon dugo vremena u igri je Vasilj. Dugo ga nije bilo zbog ozljede.

Komentari 100