Obavijesti

Sport

Komentari 177

Rijeka - Istra 3-0: Riječanima i derbi Učke i vrh HNL-a! Marić zabio prvijenac odmah u debiju

Rijeka - Istra 3-0: Riječanima i derbi Učke i vrh HNL-a! Marić zabio prvijenac odmah u debiju
9

Riječani su se, nakon remija Hajduka u Osijeku, odvojili na vrhu s dva boda prednosti. Hodža je zabio već u 10. minuti, a povećao Janković iz penala pa se ozlijedio. Marić je debi okrunio golom

>> VIDEO GOLOVA POGLEDAJTE OVDJE

Nakon Jadranskog derbija, Rijeka je otvorila šampanjac i u derbiju Učke! Riječani su na skoro pa ispunjenoj Rujevici pobijedili Istru 3-0 i odvojili se na vrhu ljestvice s dva boda ispred Hajduka.

Rijeka: HNK Rijeka - NK Istra

S takvim zaletom nakon Poljuda, u takvoj atmosferi koju je stvorilo više od 7000 navijača, malo tko se kladio na njihov kiks, kao, primjerice, kada su koncem listopada gostovali u Puli i remizirali 1-1. Ovaj puta Puljani nisu imali šanse, zapravo, prošli su u duplo bolje nego zadnji puta na Rujevici (6-0), a debi je golom okrunio i Mirko Marić koji je ušao u drugom poluvremenu.

Rijeka: HNK Rijeka - NK Istra

Sve je Rijeka riješila u prvom. Hodža, koji je zamijenio odsutnog Fruka, utrčao je u 10. minuti u peterac na ubačaj Pjace, a potom je Janković iskoristio poklon Marešića koji je igrao rukom u kaznenom prostoru. Janković je zabio i pritom se ozlijedio!?

Rijeka: HNK Rijeka - NK Istra

Bude li teže prirode, mogao bi to biti hendikep za Sopićevu momčad koja se s igračem više (crveni karton dobio Maurić zbog starta na Selahiju) razigrala i uljepšala navijačima novi tjedan koji će provesti na vrhu...

Standings provided by Sofascore
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
21. KOLO HNL-A 15:00 , RUJEVICA, RIJEKA
Rijeka
Hodža 10', Janković 33' (p), Marić 74'
3 : 0
Istra 1961
Sortiranje događaja
90+2'

Kraj utakmice na Rujevici! Rijeka je bez problema odradila posao i s četvrtom pobjedom u nizu odvojila se na vrhu HNL-a s dva boda ispred Hajduka.

85'

Pjaca je danas latentna opasnost po obranu Istre, sada se izvukao na desnu nogu, ali Majkić kao da za današnje udarce iz daljine ima magnet na sebi.

77'

Pašalić izlazi, ulazi Ivanović.

74'

GOOOOOOL! Marić za 3-0!

Nije dugo čekao Marić na prvi gol u dresu Rijeke. Smolčić je ubacio s lijeve strane u kazneni prostor, Marićev se udarac prošuljao ispod Majkića.

69'

Lagano pada tempo utakmice, Rijeka ima potpunu kontrolu igre i rezultata, ali navijači sigurno žele još koji gol...

Komentari 177