Obavijesti

Sport

Komentari 29

'Siguran sam da će Joško ostati do ljeta! Leovac ima četiri šava'

'Siguran sam da će Joško ostati do ljeta! Leovac ima četiri šava'

Ademi će teško biti spreman za Rijeku. Nemam želja za protivnika, što nam ždrijeb donese. Primljeni gol? Ma radije bih pobijedio 5-4 nego igrao 0-0, rekao je trener Dinama nakon pobjede nad CSKA

VIDEO

Dinamo je pobjedom nad moskovskim CSKA 3-1 na fantastičan način zaključio europsku 2020. i postavio novi rekord. Čak 526 minuta u skupini Europske lige nije primio gol, što nije uspjelo nikome u povijesti Uefinih eurokupova.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo zaključio sjajnu europsku jesen

Pokretanje videa...

Dinamo zaključio sjajnu europsku jesen 03:48

"Modri" će u ponedjeljak od 13 sati doznati protivnika u šesnaestini finala Europske lige, a utakmice se igraju 18. i 25. veljače.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Zadnjih desetak, 15 minuta smo malo popustili s obzirom na protivnika i veliki broj utakmica. Sigurno dođe do određenog pada. Ali možemo biti zadovoljni jer smo odigrali dobru Europsku ligu, čeka nas ždrijeb, a sad nam je samo na pameti samo dobro se regenerirati za nedjeljnu utakmicu - rekao je trener Dinama Zoran Mamić nakon utakmice i dodao:

- Kako je utakmica išla, nije izgledalo da ćemo primiti gol. Imao sam osjećaj da ćemo se pogubiti ako primimo gol, i stvarno je bilo tako, potonuli su svi i trebalo nam je malo dok se nismo snašli.

Kako je ozlijeđeni dvojac?

- Leovac ima četiri šava, teško je reći je li to potres mozga. A Ademi sutra ili prekosutra, osjetio je mišić i bojim se da će teško biti spreman za Rijeku.

- Koji su limiti ove momčadi? Teško je to reći. Ovo je velikim dijelom nova momčad u odnosu na zadnje dvije godine. To može i treba izgledati još bolje kad budemo mogli proći kompletne pripreme, a ove godine nismo ih imali.

- Želje? Nemam, što nam ždrijeb donese. Pokušat ćemo se pripremiti najbolje što možemo.

Slijedi derbi dvaju sudionika grupne faze Europske lige.

- Rijeci čestitam na sjajnoj prezentaciji hrvatskog nogometa. Drago mi je da još jedna momčad uz nas može ostvarivati rezultate u Europi. Idemo po tri boda, uza sav respekt prema Rijeci. Moramo biti na današnjem nivou, ako ne i boljem. Vjerujem da ćemo se vratiti sretni iz Rijeke.

Koliki je bio fokus ne primiti gol?

- Momčad je silno željela to, ali nismo spominjali to. Stavljali smo fokus na tri boda, da želimo zabiti gol. Rekao sam da bih radije pobijedio 5-4 nego igrao 0-0, ali bez obzira na to što nismo primili gol do kraja šeste utakmice, ipak sam dobio poruku da smo svjetski rekorderi. Nije mi žao što je Bistrović zabio, čestitam mu i želim mu puno sreće.

Gvardiol?

- Zahtjevi su sigurno jako veliki. Koliko može, pokazat će zdravlje. Ali glavu i nogometno znanje sigurno ima. Ne mogu tvrditi hoće li ostati, ali sam prilično siguran da hoće. Razgovarao sam s Leipzigom u zadnjih desetak dana dosta puta, sviđa im se što smo prošli grupu i igramo europske utakmice. I Joško želi ostati do ljeta, vjerujem da ćemo se dogovoriti da ostane kod nas. Sve bi se trebalo znati u idućih sedam do deset dana.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida