Obavijesti

Sport

Komentari 194

Dinamo igra protiv Krasnodara!

Dinamo igra protiv Krasnodara!

Dinamo će drugi put u povijesti igrati u nokaut fazi Europske lige, a ovaj put će mu protivnik biti ruski Krasnodar koji je bio treći u skupini Lige prvaka s Chelseajem, Sevillom i Rennesom

Zagrebački 'modri' saznali su protivnike u šesnaestini filana Europske lige. Dok su u skupini igrali protiv moskovskog CSKA, ždrijeb ih je odveo na još jednu rusku avanturu te će tako sad ići na Krasnodar!

POGLEDAJTE EMISIJU

Momčad je to koja je igrala u skupini Lige prvaka sa Chelseajem, Sevillom i Rennesom te završila kao trećeplasirana, a pokazala je protiv španjolskog i engleskog kluba kako može igrati na vrhunskoj razini. Dinamo može igrati s Rusima, jedna je to od onih momčadi koju nisu ni priželjkivali, ali ni strepili od susreta s njima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje Dinamovaca

Pokretanje videa...

Dinamo zaključio sjajnu europsku jesen 03:48

Prvi je susret na rasporedu 18. veljače u Rusiji, dok će se uzvrat igrati 25. veljače na Maksimiru.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
RIJEČ TRENERA

Ždrijeb je prokomentirao i trener Dinama, Zoran Mamić. 

- Nije loše za nas, ali što je tu je. Očekujemo s veseljem tu utakmicu. To sad i nije realno stanje iako ima dobrih momčadi. Vidjeli smo jučer utakmicu protiv Lokomotiva Vedrana Ćorluke. To je momčad koja je u Ligi prvaka osvojila treće mjesto, treba ih respektirati. Dinamo može i mora biti bolji nego što je bio u ovom dijelu natjecanja. Možemo i moramo biti bolji da bismo egisztirali - objasnio je Mamić i dodao:

- Na tablici je stanje takvo da je CSKA gore, u vrhu. Ali čini mi se da Krasnodar igra bolji nogomet. Kod CSKA se sve svodilo na jednog, dva igrača i puno toga kroz sredinu terena. Krasnodar ima više opcija i čini mi se da mogu biti opasniji nego što je CSKA.

DINAMO IDE U RUSIJU

Dinamov protivnik bit će ruski Krasnodar!

IZVUČENI SVI PAROVI

Krenulo je izvlačenje parova!

Wolfsberger (Aus) - Tottenham (Eng)
Dinamo Kijev (Ukr) - Club Brugge (Bel)
Real Sociedad (Špa) - Manchester United (Eng)
Benfica (Por) - Arsenal (Eng)
FK Crvena Zvezda (Srb) - Milan (Ita)
Antwerp (Bel) - Rangers (Ško)
Slavia Prag (Češ) - Leicester (Eng)
Salzburg (Aus) - Villareal (Špa)
Braga (Por) - Roma (Ita)
Krasnodar (Rus) - GNK Dinamo (Hrv)
Young Boys (Švi) - Bayer Leverkusen (Njem)
Molde (Nor) - Hoffenheim (Njem)
Granada (Špa) - Napoli (Ita) 
Maccabi (Izr) - Šahtar (Ukr)
Lille (Fra) - Ajax (Niz)
Olympiacos (Grč) - PSV (Niz)

KRENUO ŽDRIJEB

Pratite našu studijsku emisiju uživo uz goste, bivšeg i sadašnjeg nogometaša Dinama - Nikolu Pokrivača i Bartola Franjića, a Dinamo će ubrzo saznati ime sljedećeg protivnika!

MOGUĆI PROTIVNICI

Protivnici koje može izvući Dinamo: Real Sociedad (Špa), Benfica (Por), Lille (Fra), Saalzburg (Aus), Granada (Špa), Krasnodar (Rus), Dinamo Kijev (Ukr), Olympiakos (Grč), Braga (Por), Young Boys (Švi), Antwerp (Bel), Crvena zvezda (Srb), Slavia Prag (Češ), Maccabi Tel Aviv (Izr), Molde (Nor).

Dinamovi su igrali odreda govorili kako nemaju nikakve želje i da sa svim suparnicima mogu biti ravnopravni, jedino se Mario Gavranović odvažio poželjeti Young Boys.

- Oni su nas izbacili iz Lige prvaka prije dvije sezone, a tada je počela naša bajka u Europskoj ligi, gdje smo izborili europsko proljeće nakon 49 godina - rekao je.

Komentari 194