Obavijesti

Sport

Komentari 37

Spektakularni Armagedon 2: Strašan nokaut Jakoba Kosića, Abraham Are ostao bez pobjede

Spektakularni Armagedon 2: Strašan nokaut Jakoba Kosića, Abraham Are ostao bez pobjede
10

FNC Armagedon 2 pružio je pravi spektakl! Iako miljenik publike Abraham Salimon Are nije pobijedio, za potez večeri pobrinuo se Jakob Kosić. Brutalno je nokautirao Pruševića pa je morala intervenirati i hitna

FNC nastavlja sa sjajnim priredbama!

Nakon što je Armagedon 1 bio pun pogodak, podjednako dobar bio je i Armagedon 2! Pregršt akcije i odličnih borbi, fantastičnih nokauta i atrakcije gledali smo večeras, a za potez priredbe pobrinuo se Jakob Kosić u poslastici večeri. U glavnoj borbi teško je nokautirao Rifata Pruševića pa je morala intervenirati i hitna.

POGLEDAJTE FNC ARMAGEDON 2:

I prije nego je ušao u kavez znalo se da slijedi vatromet. Kad god je Kosić u kavezu dogodi se nešto neočekivano čudesno. Sjajnih fizičkih predispozicija, eksplozivan i brz, sa stilom u kojem često mijenja gardove pa napada iz svih pozicija protivnicima je noćna mora.

I to je večeras još jednom pokazao protiv Rifata Pruševića. Nije bilo akcije do tog trenutka, no onda je uslijedila munjevita kombinacija desna-lijeva s prekorakom nakon čega je sijevnuo težak lijevi kroše. Prušević je pao kao pokošen u prvoj rundi i nije mogao doći k sebi nekoliko minuta pa je u kavezu morala intervenirati i hitna pomoć. Srećom, ubrzo se pridigao i sve je bilo u redu.

- Još me adrenalin šora. Dao sam sve u sebe, u pripreme i hvala Bogu nije bilo ozljeda. Završilo je tako kako je i hvala Bogu na tome. Idemo dalje i sada se spremamo za polufinale. Iskreno nisam ništa taktizirao, teško je taktizirati u stojci. Kako je krenulo, tako sam vidio da mogu, ušao sam i završilo je tako kako je. Možda srećom, možda i nije. Publika? Vidjeli ste kako je gorjelo. Trnsko je došlo gledati, da smo mogli primiti više ljudi došlo bi ih još više.

Kosić je, zatim, rekao kako se nada da je s Pruševićem sve u redu.

- Ja se nadam da je okej i želim ga vidjeti, iskreno. Znam kako je to.

Miljenik publike, Nigerijac rođen u Zagrebu Abraham Salimon Are nije uspio debitirati pobjedom. Vidjela se želja i veliko srce, no za profesionalni debi imao je ipak malo preveliki zalogaj. Ždrijeb ga nije pomazio. Iskusni Miloš Cvetković bio je bolji i slavio je tehničkim nokautom u prvoj rundi, no ovo je tek početak za Abija i kako bi borci nakon poraza rekli, vratit će se u dvoranu, vidjeti gdje je pogriješio i vratiti se još jači.

Sjajan nokaut ostvario je i Ivan Bilić. Borac iz Zelgova Trojana u Puli uputio je odličan zadnji direkt, koji je završio na licu Luke Cvetkovića nakon čega je Bilić krenuo u finiš. U kombinaciji je sjeo jedan fantastičan aperkat kojim je Bilić nokautirao protivnika u prvoj rundi i sudac nije imao druge nego prekinuti borbu.

Pravi rat odvio se između Daniela Bažanta i Nine Škrijelja pa je prvi put na turniru došlo i do treće runde. Meč je bio vrlo izjednačen, no na koncu je Bažant slavio jednoglasnom odlukom sudaca.

Odličnu pobjedu ostvario je i Marko Ostanek. On je ekspresno završio Tonćija Peruška te ga na impresivan način završio rear naked chokeom u prvoj rundi. Slično je pobijedio i jedini mađarski borac na turniru Robert Kardoš, ugušio je Gordana Lovrića iz dubrovačkog Gladijatora također u prvoj rundi.

Nikola Đurđev i Đorđe Stojanović pružili su odličnu borbu i nakon dvije runde tijesnom podijeljenom odlukom sudaca slavio je Đurđev.

Rezultati FNC Armagedon 2:

Ivan Bilić vs. Luka Cvetković (TKO)
Nikola Đurđev vs. Đorđe Stojanović (podijeljena odluka sudaca)
Daniel Bažant vs. Nino Škrijelj (jednoglasna odluka sudaca)
Robert Kardoš vs. Gordan Lovrić (rear naked choke)
Miloš Cvetković vs. Abraham Salomon Are (TKO)
Marko Ostanek vs. Tonći Peruško (rear naked choke)
Jakob Kosić vs. Rifat Prušević (KO)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
FNC Armagedon 2 20 SATI , Dvorana ATT, Zagreb
Sortiranje događaja
FANTASTIČAN NOKAUT KOSIĆA

Publika je utihnula jer kad god je Kosić u kavezu sprema se spektakl!

I evo ga, jaooooooo! Kakav nokaut krošeom Kosića u prvoj rundi! Prušević je u teškom nokautu, ne može doći k sebi!

Kosić je bacio kombinaciju desna-lijeva s prekorakom i kako je taj posljednji lijevi kroše sjeo na licu Pruševića...

Sjajan nastup borca iz ATT-a za kraj sjajne priredbe FNC Armagedon 2, pokazao je zašto je po mnogima glavni favorit velter kategorije.

GLAVNA BORBA VEČERI

Šećer na kraju između Jakoba Kosića iz zagrebačkog ATT-a i Rifada Pruševića iz Sandžak Top Teama iz Srbije u glavnoj borbi večeri. Kosić je po mnogima favorit velter kategorije, no imat će vrlo trežak zadatak u liku Pruševića.

OSTANEK UGUŠIO PERUŠKA

Sjajan nastup Ostaneka!

Krenuo je vrlo agresivno i desnim overhandom pogodio Peruška, nasrnuo na protivnika, uzeo mu leđa i vrlo brzo ga završio rear naked chokeom.

Zaista sjajan nastup i iznimno brz prekid Marka Ostaneka.

 

BAŽANT:

On je vrhunski protivnik, i prije meča i nakon meča bio je vrlo fer i korketan. Pogodio me jednim up kickom u glavu, iznenadio me i poremetio mi sve, ali Zelg je bio spreman na sve, smirio me, objasnio mi što treba napraviti. I dalje nisam uspio 100 posto odraditi plan. A posebna zahvala mojoj curi Vanesi, koja je uz fakultetske obveze i posao koji ima, cijelo ljeto kuhala i bila uz mene, rekao je Daniel Bažant nakon pobjede nad Ninom Škrijeljom.

ŠESTA BORBA

Slijedi nam odlična borba između Tonćija Peruška i Marka Ostaneka u velter kategoriji.

Komentari 37