Obavijesti

Sport

Komentari 351

Genijalni Messi zatvorio borbu za naslov svojim 600. golom

Genijalni Messi zatvorio borbu za naslov svojim 600. golom
7

NA PLUS OSAM Atletico je imao priliku zakomplicirati borbu za naslov u La Ligi, no s tim se nije složila Barcelona. Messi im je iz slobodnjaka u 26. minuti donio pobjedu. Vrsaljko je igrao do 59. minute, Rakitić do kraja...

VIDEO

Čini se da La Liga ima novog prvaka jer u direktnom dvoboju 'teškaša' slavila je Barcelona. Atletico je poražen 1-0 na Camp Nou u borbenoj utakmici za obje momčadi. Nije pucalo od spektakla i ljepote u nedjelju...

Najljepši trenutak ujedno je i onaj odlučujući. Lionel Messi pogodio je iz slobodnjaka u 26. minuti za trobod kojim je i dalje neporažena 'blaugrana' pobjegla 'colchonerosima' na osam bodova poslije 27. odigranih kola.

Lionelu Messiju bio je ovo 600. gol u karijeri za što mu je trebalo 757 utakmica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ivan Rakitić odigrao je vrlo dobrih 90 minuta za domaćina dok je Šime Vrsaljko igrao do 59. minute za goste.

Oba trenera odlučila su se za discipliniran pristup pa smo od prvih minuta gledali onaj stari, tvrdi Atletico koji je sitnim faulovima i strašnim obrambenim mehanizmima gušio igru lidera.

Činilo se da je to taktika za najmanje bod, posebno kada je zbog ozljede zadnje lože stradao Barcin kapetan Andres Iniesta. Morao je izaći u 35. minuti pa je ušao Portugalac Andre Gomes.

Poslije vodstva Barcelona je nastavila pritiskati, ipak, nisu stvarali zicere koji bi brinuli Jana Oblaka. U nastavku utakmice Atletico se skroz otvorio i stavio sve na kocku, zadnjih pola sata igrali su sa Gameirom, Griezmannom, Correom i Diegom Costom te pokušavali se vratiti u utakmicu, odnosno borbu za naslov.

Barcelona se čvrstom obranom nije dala iznenaditi, istaknuo se i naš reprezentativac Ivan Rakitić koji je prednjačio po pretrčanim kilometrima u domaćoj momčadi praktički igrajući za dvojicu budući da je njegov partner u vezi Andre Gomes bio poput duha.

Suarez je imao šansu u 91. minuti potvrditi pobjedu. Njegov lob otišao je pored gola, no i bez toga Barcelona je učinila dovoljno za pobjedu nad Atleticom.

Teško je vjerovati da ovako moćna momčad može ispustiti ovu prednost do kraja prvenstva...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 351
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

Modrićeva objava izazvala je delirij među navijačima Reala. Ovako ga je nahvalio Ancelotti
NEUNIŠTIV JE

Modrićeva objava izazvala je delirij među navijačima Reala. Ovako ga je nahvalio Ancelotti

Modrić je odigrao svih 90 minuta u pobjedi Real Madrida nad Barcelonom (3-2) i opet bio ključan čovjek svoje momčadi...
VIDEO Igrač Barcelone vukao je Modrića i pokušavao ga srušiti, a onda se pošteno osramotio...
KAO BRZI VLAK

VIDEO Igrač Barcelone vukao je Modrića i pokušavao ga srušiti, a onda se pošteno osramotio...

Već mjesecima se diskutira o tome hoće li hrvatski maestro ostati u Real Madridu i sljedeću sezonu. Nema više ključnu ulogu kao nekada, većinom ulazi s klupe, ali u svakoj minuti pokaže koliko vrijedi