Obavijesti

Sport

Komentari 0

Uznemirujuće: Ovako izgleda noga pretučene igračice PSG-a

Uznemirujuće: Ovako izgleda noga pretučene igračice PSG-a

Nogometašica PSG-a Kheira Hamraoui pretrpjela je teške ozljede nakon što su je dvojica maskiranih muškaraca pretukla s palicama. Glavni osumnjičeni je bivši nogometaš Barce Eric Abidal. Hamraoui je navodno bila njegova ljubavnica

VIDEO

Nogometašice PSG-a Kheira Hamraoui Aminata Diallo su 4. studenog otišle na večeru. Bila je to mirna i opuštena večer u kojoj su se htjele zabaviti. U jednom trenutku, na povratku kući, dvojica maskiranih muškaraca upala su u automobil, izvukla Kheiru iz automobila i udarali je palicama po nogama. Nanijeli su joj teške ozljede.

Francuski L'Equipe objavio je fotografiju njezine noge, a prizor je uznemirujući. Udarali su je palicama svom silinom, a rezultat toga su brojne modrice i hematomi. Obzirom na težinu ozljede, pitanje je kada će Hamraoui opet zaigrati nogomet. 

Ovaj nezapamćen slučaj u svijetu nogometa potresao je francuski nogomet, a za organizaciju svega prvoosumnjičena bila je njezina suigračica i konkurentica za mjesto u momčadi Aminata Diallo.

Istražitelji su četiri puta ispitivali Aminatu, no ona je uporno tvrdila da nema veze s napadom. Nekoliko dana provela je u pritvoru nakon čega je puštena, a francuski mediji pišu kako je sada za organizaciju napada na nogometašicu osumnjičen bivši francuski nogometaš Eric Abidal (42)!

Kako piše Le Monde, bivši nogometaš Barcelone sada je glavni osumnjičeni za napad, a navodno mu je Hamraoui bila ljubavnica dok je igrala za Barcelonu. Njihova tajna veza trajala je od 2018. do ljeta ove godine, točno koliko je ona provela u Kataloniji. Nogometašica PSG-a odlučila je raskinuti s njim nakon što je promijenila klub, a on se nije mogao pomiriti s tim pa joj je navodno htio zagorčati život.

La Liga 2012/2013, FC Barcelona - Real Valladolid CF

Francuski istražitelji su do Abidala došli preko Hamraoui koja mu je navodno poslala poruku dan nakon napada. To je probudilo sumnju među istražiteljima koji su ga pozvali na saslušanje. Kako pišu francuski mediji, tijekom napada su joj nepoznate osobe rekle:

- Ti voliš spavati s oženjenim muškarcima?

To je dodatno potaknulo sumnje na Abidala koji je u dugogodišnjem braku s Hayet Kabir s kojom ima petero djece. 

Eric Abidal je u igračkoj mirovini od 2015. godine. Igrao je za Lille, Lyon, Monaco i Olympiacos, a najveći trag ostavio je u Barceloni gdje je osvojio dvije Lige prvaka i četiri La Lige. Od 2018. do 2020. godine bio je sportski direktor Barce, no zajedno s Josepom Bartomeuom bacio je klub u financijski kolaps, zamjerio se Leu Messiju pa u konačnici napustio klub prošlo ljeto. 

Sada se suočava s ozbiljnim optužbama koji bi ga mogle lišiti slobode. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani