Obavijesti

Sport

Komentari 63

'Uzvrat Conora i Khabiba? Nije problem, dajte 100 mil. dolara'

'Uzvrat Conora i Khabiba? Nije problem, dajte 100 mil. dolara'
1

Conor McGregor (31) ekspresno je nokautirao Donalda Cerronea (36), a prema najavama predsjednika UFC-a, njegov bi sljedeći protivnik trebao biti Khabib Nurmagomedov (31). No, neki se s tim ne slažu

VIDEO

Khabib (31) se sprema za ogled protiv Tonyja Fergusona (35) u travnju, a već mu se dogovara novi protivnik. Predsjednik UFC-a Dana White rekao je kako će uzvrat McGregora i Nurmagomedova biti na rasporedu čim oni pobijede u svom sljedećem meču. McGregor je to napravio za 40 sekundi protiv 'kauboja', dok 'orao' tek svoj posao treba napraviti.

Otkud je Conor ovo izvukao?! Pogledajte strašan nokaut....
Otkud je Conor ovo izvukao?! Pogledajte strašan nokaut....

No, javili su se iz Khabibovog tabora i prije meča protiv Fergusona. Očekivano, otac Abdulmanap nije mogao a da ne odgovori na sve napise. I imao je što za reći.

- I nama je potrebna osveta protiv Conora, ali dajte nam 100 milijuna. Dajte nam taj iznos dan nakon borbe s Fergusonom. Zašto ne bismo u tom slučaju održali revanš? Tko zna, možda Dana White želi to ugovoriti (za taj iznos), njemu je potreban taj meč - rekao je za ruske medije.

No, još je uvijek aktualna i priča da bi se Conor mogao pojaviti u travnju i to ne samo pokraj, već i u oktogonu. Po dva su puta meč odgađali Khabib i Ferguson, pa tko kaže da ga neće odgađati i treći put, a tu bi mogao uletjeti 'zloglasni' Irac. Ali izgleda da Conora ne zanima samo Khabib. 

Spominjao je i mečeve za BMF titulu protiv Jorgea Masvidala (35), ne bi se bunio ni za okršaj protiv Kamarua Usmana (32) u velteru, a tek protiv Khabiba... Ma tko zna što će se još sve izdogađati nakon povratka 'zloglasnog' u oktogon. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu