Sport

Komentari 63

'Uzvrat Conora i Khabiba? Nije problem, dajte 100 mil. dolara'

'Uzvrat Conora i Khabiba? Nije problem, dajte 100 mil. dolara'

Conor McGregor (31) ekspresno je nokautirao Donalda Cerronea (36), a prema najavama predsjednika UFC-a, njegov bi sljedeći protivnik trebao biti Khabib Nurmagomedov (31). No, neki se s tim ne slažu

Khabib (31) se sprema za ogled protiv Tonyja Fergusona (35) u travnju, a već mu se dogovara novi protivnik. Predsjednik UFC-a Dana White rekao je kako će uzvrat McGregora i Nurmagomedova biti na rasporedu čim oni pobijede u svom sljedećem meču. McGregor je to napravio za 40 sekundi protiv 'kauboja', dok 'orao' tek svoj posao treba napraviti.

No, javili su se iz Khabibovog tabora i prije meča protiv Fergusona. Očekivano, otac Abdulmanap nije mogao a da ne odgovori na sve napise. I imao je što za reći.

- I nama je potrebna osveta protiv Conora, ali dajte nam 100 milijuna. Dajte nam taj iznos dan nakon borbe s Fergusonom. Zašto ne bismo u tom slučaju održali revanš? Tko zna, možda Dana White želi to ugovoriti (za taj iznos), njemu je potreban taj meč - rekao je za ruske medije.

No, još je uvijek aktualna i priča da bi se Conor mogao pojaviti u travnju i to ne samo pokraj, već i u oktogonu. Po dva su puta meč odgađali Khabib i Ferguson, pa tko kaže da ga neće odgađati i treći put, a tu bi mogao uletjeti 'zloglasni' Irac. Ali izgleda da Conora ne zanima samo Khabib. 

Spominjao je i mečeve za BMF titulu protiv Jorgea Masvidala (35), ne bi se bunio ni za okršaj protiv Kamarua Usmana (32) u velteru, a tek protiv Khabiba... Ma tko zna što će se još sve izdogađati nakon povratka 'zloglasnog' u oktogon. 

Najčitaniji članci