Obavijesti

Sport

Komentari 22

'VAR mi je poništio 6 golova u tri utakmice. Ma to je s*anje...'

'VAR mi je poništio 6 golova u tri utakmice. Ma to je s*anje...'
1

To je sranje! Možda je zabavno nekom sucu koji sjedi u podrumu i kojem sam dosadio poslije 20 godina u nogometu, ali meni sigurno nije, rekao je njemački nogometaš Mario Gomez...

VIDEO

Iako se smatralo da će VAR umanjiti pogreške sudaca i tako nam pružiti još čišći i ispravniji nogomet, on je uveo još veće polemike. Čak i nakon nekoliko minuta VAR vam može poništiti gol ili dosuditi penal, a može vam suditi i zaleđe ako ste u njemu i centimetar. To je nešto što je stvorilo pobunu kod brojnih nogometaša i trenera, trener Dinama Nenad Bjelica rekao je kako ona ubija strast, a uvjerljivo se najviše polemike vodi u Engleskoj gdje su se Guardiola i Manchester City nekoliko puta susreli sa surovošću tehnologije.

Ljubitelj VAR-a nije baš ni legendarni njemački nogometaš Mario Gomez. Sjajni napadač u 34. godini života nastupa za Stuttgart, a u posljednje tri utakmice zabio je čak šest golova, barem je on tako mislio jer mu je VAR poništio svih šest! Malo je reći da je Gomez bi bijesan kao ris. 

VfB Stuttgart - 1st FC Nuremberg

- Ma ovo je šesti put na posljednje tri utakmice! Šest golova mi se provjeravalo i svaki put bilo je riječ o centimetrima. "Pa kad vidite gdje je lopta, gdje mi je koljeno, nitko me ne može uvjeriti kako sam u nedozvoljenoj poziciji. Napadači kao ja koji ovise o centaršutevima i koji igraju na rubu zaleđa već 20 godina sad se kažnjavaju samovoljom nekog trećeg - rekao je napadač Stuttgarta koji je iskritizirao i suca koji se nalazi u VAR sobi i on je osoba koja signalizira glavnom sucu dvojbene situacije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
GES / Football / VfB Stuttgart - Karlsruher SC, 24.11.2019

- To je sranje! Možda je zabavno nekom sucu koji sjedi u podrumu i kojem sam dosadio poslije 20 godina u nogometu, ali meni sigurno nije - zaključio je Nijemac.

Iako mu je poništeno čak šest golova zbog par centimetara, kako on tvrdi, Stuttgart se i dalje jako dobro drži u Drugoj njemačkoj ligi, nalaze se na trećem mjestu. U ponedjeljak su remizirali kod Darmstadta 1-1, a jedini gol za 'švabe' zabio je mladi hrvatski bek Borna Sosa (21). Gomez je ove sezone zabio dva gola pa nije ni čudo što je ljutit jer mu je VAR poništio ostale.

Nijemac je nogometaš koji je prošao skoro sve u karijeri. Igrao je za Bayern, Fiorentinu, Bešiktaš, Wolfsburg, a na ljeto 2018. godine vratio se u Stuttgart, u klubu gdje je sve krenulo.

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Selahi: Već godinama slušam 'Petković ili Livaja'. A ni jedan ni drugi nisu najbolji u HNL-u
DIRIGENT RIJEČKE IGRE

Selahi: Već godinama slušam 'Petković ili Livaja'. A ni jedan ni drugi nisu najbolji u HNL-u

Prvi smo, imamo realne šanse osvojiti naslov, ali o tome se u Rijeci ne razmišlja tako, ispričao je veznjak Rijeke Lindon Selahi i otkrio tko je za njega najbolji igrač u HNL-u