Obavijesti

Sport

Komentari 2

Varaždin i Lokomotiva remizirali

Varaždin i Lokomotiva remizirali
2

Bila je to obostrano otvorena utakmica no s malobrojnim izglednim prilikama za pogodak. Domaći su posebice u drugom poluvremenu bili aktivniji suparnik, ali nisu uspjeli pronaći put do mreže

VIDEO

Prošli susret Lokomotive i Varaždina u Kranjčevićevoj ponudio je pravu poslasticu. Utakmicu s čak šest golova, no ovaj put bilo je siromašno (0-0).

Varaždinska publika, klasično kazališna, jedino se uzbudi kada sudac donese nešto diskutabilniju odluku. Uključuju se jedino klinci sa Zapada desno s poklicima: „Varaždin, Varaždin… Varaždinski pandan Podravskih štuka, mališana koji navijaju za Slaven Belupo.
Ako će tražiti ime navijače skupine mogu se zvati Varaždinski diveri.

Utakmica, prava šahovska partija, a obje ekipe željne nadigravanja. Trener Mario Kovačević imao je problema s napadačima jer su ozlijeđeni Brodić i Vukušić, pa se varaždinski strateg odlučio da će u samom vršku napada krenuti Drožđek koji je po vokaciji krilo.
Nije se najbolje Drožđek snalazio na toj poziciji, a dio zasluga ide Lokomotivinom mladcu Morenu Živkoviću, 19-godišnjaku na posudbi iz Dinama.

Dokazuje Moreno da krv nije voda budući da je riječ o sinu legendarnog Borisa Živkovića. Maleni Žile odlično je odrađivao obrambene zadaće i vrlo smireno djelovao s loptom.

No, nije on jedini mladac u prvih 11 Lokomotive koji se izdvojio. Tu s njegovi vršnjaci Fabijan Krivak i Martin Šotiček. Obojica su bili prave napasti za varaždinsku obranu. Obojica imaju tu sportsku drskost, vrlo su agilni, no vidi se da im nedostaje iskustva jer u svoj toj velikoj želji mnogo se potroše.

Varaždin: NK Varaždin i NK Lokomotiva sastali se u 12. kolu Prve HNL

S druge strane najopasniji na drugoj strani bio je Dimitar Mitrovski. Makedonac je uz Brodića, Zeleniku, Pilja i Postonjskog uvjerljivo najbolji igrač Varaždina ove sezone. Stvarao probleme Lokosima na lijevoj varaždinskoj strani i prijetio. Igrač koji se napokon igra zdrav, a upisao je i reprezentativni debi za Sjevernu Makedoniju u 3-1 pobjedi protiv Armenije. Nije Mitrovski bez pokrića bio u Sportingu iz Lisabona i to dokazuje uz utakmice u utakmicu.

Budući da je krajnji rezultat bio 0-0 najbolji pojedinci su obje strane su vratari, naročito Čavlina. Mladi reprezentativni golman čupao je Lokose. Dojma smo da ga se Dinamo prelako odrekao, naročito u sadašnjoj situaciji kada su partije prvog golmana Dinama Ivana Nevistić ništa drugo osim korektne.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku