Obavijesti

Sport

Komentari 354

VIDEO Rijeka srušila hit lige! Evo kako je napunila Varaždin

VIDEO Rijeka srušila hit lige! Evo kako je napunila Varaždin
6

Koncem prve dionice Ba je srušio Vukčevića i dobio crveni karton. Do tog trenutka snage su bile ravnopravne. Riječani su odmah na startu drugog dijela iskoristili brojčanu nadmoć, a kasnije potvrdili pobjedu

U susretu 16. kola SuperSport HNL-a Rijeka je na gostovanju pred 2.680 gledatelja pobijedila Varaždin 3-0, ostvarivši tek četvrtu pobjedu ove sezone.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Svi smo jedna obitelj 01:33

Golove za goste zabili su Matija Frigan (49), Lindon Selahi (85) i Alen Grgić (90+3). Dodajmo kako je Varaždin u posljednjim trenucima prvog dijela ostao s igračem manje nakon što je isključen Lamine Ba (45).

Varaždinci su u prvom međusobnom susretu ove sezone pobijedili Rijeku na Rujevici (2-1), a sada im je Rijeka uzvratila.

Ključni trenutak utakmice dogodio se u sudačkoj nadoknadi prvog dijela kada je domaćin ostao s igračem manje. Andrija Vukčević je pretrčao Laminea Baa koji ga je srušio, a Duje Strukan pokazao crveni karton stoperu Varaždina.

Sudac Strukan je prvo pokazao na bijelu točku, ali je nakon intervencije VAR-a pokazao kako se radi o slobodnom udarcu na rubu kaznenog prostora. Prije toga gledali smo otvorenu utakmicu u kojoj su obje ekipe imale svoje prilike, ali nije bilo golova.

Varaždin i Rijeka susreli se u 16. kolu SuperSport HNL-a

Tek što je počelo drugo poluvrijeme Rijeka je povela. Prince Ampem je lijepo prošao po krilu, riješio se svog čuvara, te ubacio u sredinu do Frigana koji je pogodio za vodstvo gostiju.

U 55. minuti vidjeli smo krasan pokušaj Frana Brodića vanjskom sa 16 metara, no lopta je prošla pokraj vratnice gostujućeg sastava. Rijeka je sve mogla riješiti u 80. minuti, no Obregon, koji je ušao u igru dvije minute ranije, je pogodio vratnicu. Kolumbijski napadač je pobjegao obrani, prošao i Zeleniku, a onda je iskosa pogodio okvir gola.

Ipak, u 85. minuti je Selahi sjajnim udarcem sa 14 metara pogodio za 2-0. Točku na "i" u sudačkoj nadoknadi postavio je Grgić koji je pogodio nakon ubačaja iz prekida. (Hina)

VIDEO GOLOVA POGLEDAJTE OVDJE

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
HNL, 16. kolo 15:00 , Varaždin, Sudac: Duje Strukan
Varaždin
0 : 3
Rijeka
Frigan 47', Selahi 84', Grgić 90+3'
Sortiranje događaja

Kraj susreta u Varaždinu.

90+3'

GOOOOOL! Rijeka dodatno potvrđuje pobjedu. Alen Grgić je bio najviši u skoku nakon ubačaj iz prekida i glavom precizno ubacio loptu u mrežu u suprotni kut.

Igrat će se tri minute sučeva dodatka.

84'

GOOOOOOL! Kraj priče u Varaždinu!

Brzo nakon što je tukao malo pored gola, Selahi je uspio pronaći put do mreže. I to na kakav način!

Fantastično je potegnuo nakon asistencije Damjana Pavlovića ispred kaznenog prostora i zabio golčinu u bliže rašlje.

83'

Odličan pokušaj Selahija s dvadesetak metara i bio je vrlo blizu pogotka. Tukao je u desnu stranu Zelenikina gola, lopta je prošla ni pola metra od stative.

Komentari 354