Obavijesti

Sport

Komentari 4

Varteksu nije pomogao ni Luka Modrić: Varaždin bio uvjerljiv...

Varteksu nije pomogao ni Luka Modrić: Varaždin bio uvjerljiv...
1

Varteksu nije pomogla ni igra Luke Modrića. Ipak, nije riječ o hrvatskom čarobnjaku iz Real Madrid, već o robusnom veznjaku Varteksa koji je prošle sezone branio boje Varaždina u 3. HNL Istok

VIDEO

I dok je prvi polufinalni susret na stadionu Varteksa između gradskih rivala drugoligaša Varaždina i trećeligaša Varteksa završio 2:1 za drugoligaša, uzvrat je okončan uvjerljivom pobjedom ekipe koja je izborila kvalifikacije za 1. HNL.

Momčad Marija Kovačevića slavila je s čak 7:1. 

Pobjeda je bila vrlo visoka iako je Kovačević dodao prilike igračima koji su manje igrali u prvenstvenim susretima 2. HNL. 

- Iako sam dao priliku pričuvnim igračima, razlika u kvaliteti je bila očigledna. Ovaj put pristup je bio na visini pa ne čudi uvjerljiva pobjeda. Ipak smo mi najkvalitetnija momčad u Varaždinskoj županiji– rekao je Mario Kovačević nakon susreta

Varteksu nisu pomogli ni njihovi vjerni navijači – White Stonesi kojih se pedesetak skupilo na tribinama stadiona Sloboda i od prve do zadnje minute bodrili su svoje ljubimce. 

Varaždinci, koji su bili gosti u uzvratu, poveli su već u 2. minuti preko Tina Kulenovića, a kasnije je njihovo vodstvo u prvom dijelu povećao Ivan Domagoj Hranilović golovima u 19. i 36. minuti. Za 4:0 zabio je Leonard Vuk, tračak nada za Varteks vratio je Goran Spasić u 69. minuti, no do kraju su Varaždinci postigli još tri gola.  U 79. minuti za 5:1 zabio je Mihael  Klepač, šest gol Varaždina četiri minute kasnije postigao je Karlo Težak, da bi točku na stavio Mario Sačer golom u 87. minuti. 

Varteksu nije pomogla ni igra Luke Modrića. Ipak, nije riječ o hrvatskom čarobnjaku iz Real Madrid, već o robusnom veznjaku Varteksa koji je prošle sezone branio boje Varaždina u 3. HNL Istok. 

- Primili smo rani pogodak i kola su krenula nizbrdo. Kvaliteta je ipak bila na njihovoj strani i zasluženo su se plasirali u finale Županijskog kupa – zaključio je Modrić. 

Nogometaše Varaždina u finalu Županijskog kupa čekaju nogometaši Bednje, trećeplasirana momčad Četvrte HNL Čakovec-Varaždin. 

Istaknimo da Varaždincima slijedi posljednje kolo 2. HNL protiv Hrvatskog dragovoljca i onda kvalifikacije za 1. HNL s Istrom ili Cibalijom. Gradskom rivalu Varteksu predstoji borba za ostanak u preostala četiri kola 3. HNL Istok. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve