Obavijesti

Sport

Komentari 19

Vatreni dobrotvori: Mandžukić pomaže djeci, vatrogascima...

Vatreni dobrotvori: Mandžukić pomaže djeci, vatrogascima...
1

Ivan Rakitić nikad nije htio da njegove lijepe geste izlaze u javnost, ali dobro znamo kako i on često pomaže. Darijo Srna donirao je Ukrajincima 20 tona mandarina, Lovre Kalinić poklonio Mercedes Gabriću...

VIDEO

Od srca zahvaljujemo Mariju Mandžukiću što je prepoznao trenutak u kojem nam je pomoć potrebna i pomogao nam svojom donacijom. Ova osobna vatrogasna oprema koje nam je poklonio omogućit će nam kvalitetniju i sigurniju borbu s vatrom i svim ostalim izazovima koji su pred nama, rekao je predsjednik supetarskog DVD-a Nikica Maričić.

Mandžo je vatrogascima donirao opremu od dvadeset tisuća eura. Ponovno je sjajni napadač Juventusa pokazao svoje veliko srce. Već je nekoliko puta u svojem rodnom Slavonskom Brodu darivao djecu. S donacijama je pomagao i bolnicama pa je tako donirao didaktičke igračke odjelu pedijatrije Opće bolnice dr Josip Benčević u Slavonskom Brodu prije nekoliko mjeseci. Nema što, Mandžo je majstor na terenu, ali i ljudina izvan njega. Svojim potezima naprosto oduševljava, ali nije jedini bivši ili sadašnji "kockasti" koji pomaže.

Ivan Rakitić nikad nije htio da njegove lijepe geste izlaze u javnost, ali dobro znamo kako i on često pomaže. Pomagao je donacijama hrvatskim bolnicama. Danijel Subašić je u svojem rodnom kraju uvijek rado viđen, a kad se pojavi u Zadru i klubovima u okolici, odmah se zna kako će Suba pomoći. Teško je i pobrojati sve situacije u kojima je Danijel pomagao. Lopte, kopačke, oprema za treninge. Suba stalno pomaže klubovima u Zadarskoj županiji, a posljednji u nizu bio je niželigaški NK Hajduk Pridraga.

I bivši kapetan "vatrenih" Darijo Srna često je pomagao.

- Kao dječak, proživio sam rat. Tada sam trebao pomoć. Donbass i Donjeck dali su mi mnogo. Ovo je moj grad. Ovdje sam 11 godina i ovo je iz srca - rekao je Srna u studenom 2014. godine.

Hrvatski kapetan kupio je 20 tona mandarina, platio sve troškove prijevoza i poklonio ih djeci u Donjecku koja su pogođena ratnim strahotama.

Shakhtar.com

-  Mi igrači moramo pomagati. Ovo mi je palo napamet još davno. Kad je došlo do realizacije, samo sam pitao za transport od Hrvatske do Donjecka. Ne radim ovo da bi mi netko rekao: "Bravo, Darijo". Ovo je iz srca i duše za sve građane Donjecka - izjavio je tada Srna čije je mandarine jelo preko 20.000 djece.

Naravno da je Dario pomagao i u domovini. Baš kao i njegovi bivši suigrači iz reprezentacije.

Rijedak primjer nesebičnosti Davora Šukera stiže iz njegovih igračkih dana. Oružar reprezentacije Šukeru je prije SP-a 1998. rekao da će biti prvi strijelac u Francuskoj, a Šuker mu je obećao kupiti automobil po njegovu izboru bude li doista Zlatna kopačka. Šuker je bio najbolji strijelac Svjetskog prvenstva, a skromni oružar izabrao je i dobio Fiat Uno.

Automobil je poklonio i Lovre Kalinić. Bivši golman Hajduka kupio je Mercedes nakon potpisa za Gent svojem treneru Tončiju Gabriću. Nije Lovre zaboravio koliko mu je Gabrić pomogao u karijeri i automobilom mu je zahvalio na svemu što je napravio za njega.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!
MORATE POGLEDATI

VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!

Cijeli događaj je prošao bez incidenata, a novi predsjednik HAKS-a rekao je kako ćemo WRC u Hrvatskoj gledati i iduće tri godine. Odlična je to vijest za navijače