Sport

Komentari 39

'Vatreni' trenirali u Tampereu: Odluka o Subi na dan utakmice

'Vatreni' trenirali u Tampereu: Odluka o Subi na dan utakmice

Odlična atmosfera vlada među "vatrenima" unatoč izostanku čak petorice prvotimaca. Nakon konferencije za novinare, Hrvatska je trenirala u Tampereu. Pitanje Subašićeva nastupa i dalje je na vagi

Hladnih pet Celzijevih stupnjeva dočekalo je hrvatsku nogometnu reprezentaciju na službenom treningu na stadionu u Tampereu uoči nedjeljne utakmice protiv Finske (18 sati, HRT 2) u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Prema ustaljenim Uefinim propisima, trening je bio otvoren za medije prvih 15 minuta, a najzanimljiviji detalj tiče se Danijela Subašića. Golman "vatrenih", koji je dobio udarac u lakat u Skadru, odradio je trening, a izbornik Ante Čačić odluku o njegovu (ne)nastupanju donijet će na sam dan utakmice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ne bude li Monacova "jedinica" spremna, Hrvatska neće biti bitno oslabljena među stativama jer će na gol stati Lovre Kalinić, koji je branio i protiv Turske u Maksimiru, a na istom stadionu u derbiju Dinama i Hajduka prošli tjedan pokazao da je u zavidnoj formi.

Nakon otpadanja Luke ModrićaIvana RakitićaDejana Lovrena i Marka Pjace zbog ozljede, Hrvatska je za utakmicu protiv Finske vjerojatno ostala i bez Vedrana Ćorluke koji je ozlijedio aduktor. Ne bude li spreman, njegovo će mjesto u zadnjoj liniji zauzeti Matej Mitrović ili Tin Jedvaj, a kapetansku traku Mario Mandžukić.

Najčitaniji članci