Obavijesti

Sport

Komentari 28

VIDEO Vatreni poletjeli iz Katra, sprema se spektakl u Zagrebu!

VIDEO Vatreni  poletjeli iz Katra, sprema se spektakl u Zagrebu!
15

Ovakav je i okvirni raspored: Zrakoplov Croatia Airlinesa poletio je iz Katra u 11.30 sati po hrvatskom vremenu, a previđeno slijetanje je oko 17 sati. Vatreni bi se na Trgu bana Jelačića trebali pojaviti oko 19 sati

VATRENI ODLAZE IZ DOHE:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
ISPRAĆAJ VATRENIH IZ KATRA ,
Sortiranje događaja
DOČEK U VARAŽDINU

Svečani doček Vatrenih u Varaždinu bit će u ponedjeljak, 19. prosinca, potvrdio je Varaždinski.hr.

"Program dočeka još uvijek se dogovara, a očekuje se da u Varaždin dođe dio reprezentacije, jednako kao i prije četiri godine, predvođen izbornikom, Varaždincem Zlatkom Dalićem.", stoji na njihovim stranicama.

PRATITE LET VATRENIH

Zrakoplov Hrvatske nogometne reprezentacije iz Katra upravo je poletio po našem vremenu, dok se slijetanje očekuje iza 17 sati po našem vremenu, nakon čega Vatreni i stručni stožer reprezentacije autobusom kreću prema Trgu bana Jelačića, gdje ih očekujemo oko 19 sati.

Let pratite OVDJE

VATRENULI KRENULI KUĆI

Avion s hrvatskim reprezentativcima i članovima stručnog stožera poletio je iz Katra, a u zagrebačku zračnu luku bio trebao sletjeti oko 17 sati. Vatreni, sretan put!

GDJE PARKIRATI
DOČEK U VELIKOJ GORICI

Velika Gorica priprema se za doček 'vatrenih' iz svog grada, Marcela Brozovića i Ante Budimir, a sve će se odigrati u ponedjeljak u 20 sati kod Muzeja Turopolja, objavila je Facebook stranica "Kronike Velike Gorice".

Komentari 28