Sport

Komentari 9

Vatreno na sučeljavanju! Pulev isprovocirao prvaka Joshuu...

Vatreno na sučeljavanju! Pulev isprovocirao prvaka Joshuu...

Aktualni svjetski prvak Anthony Joshua sutra će nakon godinu dana pauze u Londonu braniti svoje titule od bugarskog izazivača Kubrata Puleva, a na sučeljavanju je bilo poprilično vatreno

Uoči boksačkog spektakla u Londonu sučeljavanje između Anthonyja Joshue (31) i Kubrata Puleva (39) bilo je poprilično žestoko. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ruiz vs. Joshua

Bugarski boksač uspio je isprovocirati svjetskog prvaka teške kategorije koji će braniti pojaseve po verzijama IBF, IBO, WBA i WBO.

Joshua mu nije ostao dužan, ali sve je ostalo na verbalnom obračunu i provokacijama koje su potrajale dok su ih za to vrijeme zaštitari razdvajali. 

Sutra će snagu odmjeriti u ringu, a za Puleva je ovo najveći izazov u karijeri nakon Vladimira Klička.

Što se tiče vaganja, Joshua je lakši nego što je bio prije dosadašnjih mečeva pa će tako u ring protiv Puleva ući s 109,2 kilograma, a Bugarin s 108,6 kilograma. Joshua je inače težio između 110 i 115 kilograma dok je i Pulev iznenadio sa svojom težinom koja je poprilično manja od one s kakvom je navikao ulaziti u ring. 

Pulev tvrdi da je u odličnoj formi te da je spreman srušiti Britanca i uzeti titulu svjetskog prvaka, a hoće li u tome uspjeti saznat ćemo u subotu u 22 sata. 

 

 

Najčitaniji članci