Obavijesti

Sport

Komentari 35

Vatromet? Čeka se Uefa! Već prodano 10 tisuća ulaznica...

Vatromet? Čeka se Uefa! Već prodano 10 tisuća ulaznica...
1

Očekuje se da Uefa neće stvarati probleme oko slavljeničkog vatrometa, a za utakmicu s Anderlechtom bit će čak dvije fan-zone! A na utakmici s Hajdukom Dinamo će podijeliti 49 potpisanih lopti

VIDEO

U Maksimiru i dalje vladaju gužve za utakmicu s Anderlechtom, u prva dva dana prodano je (s godišnjim ulaznicama) više od 10 tisuća karata. Opcija s prodajama paketa za dvoboje s Anderlechtom i Hajdukom pokazala se punim pogotkom, čini se kako navijači Dinama s nestrpljenjem iščekuju posljednja dva ogleda u 2018. godini.

Kompletne pripreme za Anderlecht idu u koordinaciji s Uefom, a najveći problem u cijeloj priči je - vatromet! U Dinamu se od uspješne europske polusezone žele oprostiti velikim vatrometom poslije te utakmice, ali za takve stvari treba posebna dozvola Uefe. Ipak, tu ne bi trebalo biti velikih problema, sve bi vrlo brzo trebalo biti usuglašeno. No, o tome ipak odlučuje - Uefa.

Čelnici Dinama vrlo su zadovoljni fan-zonom koja je organizirana ispod zapadne tribine prije utakmice sa Spartak Trnavom, pa će sada biti - dvije. Jedna opet na zapadu, druga pak ispod istočne tribine. Ovoga puta neće biti nikakve navale gostujućih navijača, Anderlecht se oprostio od Europe, pa organizatori očekuju tek stotinjak belgijskih navijača.

Predstavnici Uefe već su danima u Zagrebu gdje snimaju i promo-film za svoj Uefa magazin. Tu će biti napravljene priče iz svih klubova koji su prezimili u Europskoj ligi, Maksimir će biti sniman iz svih kadrova, po danu i noći, a u cijelu priču Uefa je uključila i zagrebački advent. A tamo Dinamo opet ima svoju kućicu (na klizalištu) koja bi, kao i prošle godine, trebala biti vrlo popularna, pa i atrakcija za brojne strance.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dinamo će u prosincu odraditi i čitav niz humanitarnih akcija; Šitum i Oršić u četvrtak su posjetili Tkalčićevu ulicu gdje su se u hotelu Academia družili s djecom u 'gradu Sv. Nikole'. Dani Olmo će u ponedjeljak posjetiti Dom u Brezovici, a ovog će mjeseca igrači Dinama još posjetiti pučku kuhinju, zagrebački advent... Zbog takvih je akcija Dinamo dobio nagradu za najbolji sportski brend Hrvatske, kao i posebno nagradu u Španjolskoj za uspješno odrađene humanitarne projekte.

Paralelno su krenule i pripreme organizacije utakmice s Hajdukom, tamo će navijačima biti poklonjeno 49 lopti (simbolika zbog 49 godina nakon kojih je Dinamo prezimio u Europi) s potpisima svih igrača, a bit će i jedna zanimljiva akcija u suradnji s hrvatskim Telekomom o kojoj će se više znati uskoro. Ova sezona za modre strukture završava ždrijebom 1/16 finala Europske lige 17. prosinca i godišnjom Skupštinom koja je na rasporedu dan kasnije. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića