LIVE Armenija i Wales remizirali u kvalifikacijama za Euro, Hrvatska zadovoljna | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 64

Hrvatska zadovoljno trlja ruke: Armenija i Wales su remizirali!

Hrvatska zadovoljno trlja ruke: Armenija i Wales su remizirali!

Susret u Erevanu završio je povoljnim rezultatom za Hrvatsku koja sada ovisi sama o sebi. Ni Armenija ni Wales ne mogu biti zadovoljni remijem, no 'vatrenima' se sreća osmjehnula. Armenci su ostali bez Eura

Susret pretposljednjeg kola skupine D kvalifikacija za odlazak na Euro 2024. između Armenije i Walesa u Erevanu okončan je rezultatom 1-1 (1-1) što znači da Hrvatska ponovno ima sve u svojim rukama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Dio s treninga hrvatske nogometne reprezentacije 00:38

Ovim bodom drugi Wales je stigao do učinka od 11 bodova, ali do kraja kvalifikacija ima za odigrati još jednu utakmicu protiv Turske u Cardiffu, dok je Hrvatska treća s 10 bodova, no "vatreni" će odigrati još dvije utakmice i ako pobijede u obje, kasnije u subotu Latviju u Rigi, a onda za tri dana i Armeniju u Zagrebu plasirat će se na EURO.

Armenija je, pak, ovim remijem ostala četvrta s osam bodova i izgubila je sve izglede za plasman u Njemačku koji je još ranije izborila Turska koja je sada i siguran pobjednik skupine.

Armenija je bila mnogo bolji suparnik tijekom čitavog dvoboja u Erevanu, povela u 5. minuti golom Zelarayana koji je uputio precizan udarac u donji lijevi kut s vrha kaznenog prostora. Wales je izjednačio nespretnim autogolom Tiknizjana koji je u drugoj minuti nadoknade prvog poluvremena glavom poslao loptu u vlastitu mrežu nakon ubacivanja iz auta.

U nastavku je Armenija promašila veliki broj prilika za pobjedu kojom bi i ona ostala u igri za prolazak na Euro. (Hina)

>> VIDEO GOLA ARMENIJE POGLEDAJTE OVDJE

>> VIDEO GOLA WALESA POGLEDAJTE OVDJE

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Armenija - Wales, kvalifikacije za Euro 15 sati , Erevan, Armenija
Armenija
Zelarayan 5'
1 : 1
Wales
Tiknizjan (ag) 45+2'
Sortiranje događaja

KRAJ! 

Susret u Erevanu završio je 1-1 što znači da je Armenija, unatoč silnim napadima u posljednjim trenucima utakmice, ispala iz utrke i ostala bez plasmana na Europsko prvenstvo.

Wales je ovakvim raspletom samo bod ispred Hrvatske koja ima sve u svojim rukama.

Igrat će se najmanje pet minuta sučeva dodatka.

90'

Kakva šansa za Armence! Obrane više kao da ni ne postoje, igra se na sve ili ništa! Sada je Ward fantastično obranio situaciju koja se činila da će biti izgledni pogodak. Tukao je Sevikjan s desne strane, gađao je suprotni kut, no golman Walesa je odlično intervenirao.

86'

Rasplamsalo se na kraju, prijeti Armenija! Krasnu akciju iz prve odigrali su domaćini, a priliku za udarac dobio je strijelac Zelarayan. Tukao je ispred kaznenog prostora, malo dalje od onog mjesta s kojeg je zabio, ali ovaj put preko gola.

85'

Odlična šansa Velšana, brani Čančarević! Moore se dobro snašao unutar šesnaesterca pa nakon bijega Calisiru tukao glavom. Golman Armenije bacio se u lijevu stranu i efektno obranio dobar udarac.

Komentari 64