Obavijesti

Sport

Komentari 15

'Već me s 12 počelo boljeti, a onda me je samo presjeklo...'

'Već me s 12 počelo boljeti, a onda me je samo presjeklo...'
2

Da nije bilo odgoda turnira zbog pandemije, vjerojatno bih sada polako kretala na turnire. Treniram svakodnevno i zaista se nadam da više neću imati problema s ozljedama, poželjela je Ana Konjuh

VIDEO

Više se ni sama ne sjećam kada sam zadnji put igrala bez bolova. Tamo negdje u 12. godini počela sam osjećati bolove, ali na početku to nije bilo nešto što bi me smetalo u izvođenju pokreta, prisjetila se Ana Konjuh (22) početka svojih problema s laktom gostujući u podcastu "I ja sam sportaš".

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Anom Konjuh

- Nakon završetka juniorske karijere odlučila sam uzeti pauzu i vidjeti što mi je s laktom te sam otišla na operaciju. Sljedeće tri i pol godine nisam osjećala nikakvu bol, no onda me samo presjeklo te sam ponovo morala na operaciju. Zatim je slijedila pauza pa pripreme te povratak na turnire. Taj ciklus operacije, pauze i povratka prošla sam još nekoliko puta, uvijek s nadom da će to biti zadnji put.

Donna, Ana, Jana... Majoli na treningu 'postrojila' Hrvatice
Donna, Ana, Jana... Majoli na treningu 'postrojila' Hrvatice

Dubrovčanka je jedna od rijetkih tenisačica koja ne mora previše žaliti za prekidom teniske sezone budući da bi tek u kasno proljeće polako počela s turnirima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hometown sunsets 🌅

Objavu dijeli Ana Konjuh (@anakonjuh)

- Da nije bilo odgoda turnira zbog pandemije, vjerojatno bih sada polako kretala na turnire. Treniram svakodnevno i zaista se nadam da više neću imati problema s ozljedama. Lakat mi je u dobrom stanju i mislim da sam ovog puta imala dosta vremena za oporavak i kvalitetnu rehabilitaciju i vjerujem da ću biti spremna kada počnu turniri.

Konjuh, koja je 2016. igrala četvrtfinale US Opena, a kasnije stigla i do Top 20, zadnji je meč odigrala u veljači prošle godine. Malo ranije nastupila je u Fed Cupu u kojem i dalje Hrvatska ne može naprijed.

- Tako se nekako potrefilo. Nekoliko puta bile smo jako blizu, nekoliko nas je poena dijelilo od prolaska dalje, ali, nažalost, nismo uspjele. Petra Martić odlučila je da više neće igrati za reprezentaciju, ali tu je Donna koja je odlična igračica, Jana Fett, Darija Jurak, imamo i mlađih igračica koje će se sigurno dizati, a nadam se da ću i ja pomoći da prođemo u viši rang. Vjerujem da ćemo se sve okupiti i odraditi posao na najbolji mogući način.

Zagreb: Okupljanje Fed Cup reprezentacije

Zbog otkazivanja Olimpijskih igara Ana će imati šansu izboriti Olimpijske igre u Tokiju u kojemu se ne bi našla ove godine.

- Mislim da je san svakog tenisača nastupiti na olimpijskim igrama. Bila sam u Riju 2016. i nastup na Igrama nešto je posebno. Nadam se da, ako budem zdrava, mogu podići svoj ranking dovoljno kako bih se plasirala u Tokio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This Monday isn’t that bad.. Back on court after 8 months 🎾 #letthegrindbegin #comeback

Objavu dijeli Ana Konjuh (@anakonjuh)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka